Jugadors de l'Athletic Club abans d'un partit

El Leganés es mou ràpid per si un futbolista se'n va i es fixa a l'Athletic Club

S'augura una operació complicada

A Madrid ja s'estan preparant per viure una temporada exquisida de futbol. La comunitat madrilenya serà la que disposi més equips a la Primera Divisió després de l'ascens del Leganés. Els 'pepineros' volen estar a l'altura de les expectatives i, per això, ja estan treballant en la confecció de la seva plantilla per al curs vinent.

I als despatxos de Butarque són conscients que, a més de buscar jugadors per reforçar la plantilla, també hauran de trobar relleus a les possibles sortides. La seva gran temporada a Segona ha provocat que hi hagi diversos equips de més entitat que s'hagin fixat en algun dels seus futbolistes. Un d'ells, per exemple, l'arquer Diego Conde.

El porter madrileny de 25 anys ha cridat l'atenció del Vila-real, que necessita un suplent per a Jorgensen. Les últimes informacions apunten que això de Diego Conde amb el Submarí Groc està agafant cada vegada més força. I, per això, a Leganés ja comencen a contemplar possibles substituts; i un dels que agradava a la directiva era Julen Agirrezabala.

Julen Agirrezabala, missió impossible

El jove porter de l'Athletic Club ja ha demostrat aquesta temporada de quina pasta està fet, actuant de forma extraordinària als duels de la Copa del Rei, competició en què ha estat el porter titular. També ha pogut participar a 4 xocs de LaLiga. En total, en 12 partits ha encaixat 8 gols i ha aconseguit 7 'clean sheets'.

Tot i això, encara està lluny de poder competir el lloc a Unai Simón. Per això, alguns mitjans sospitaven que Julen Agirrezabala es podia buscar nou equip on disposar de més protagonisme. Però, res més lluny de la realitat, fa unes setmanes, el de Sant Sebastià va renovar la seva vinculació contractual amb l'Athletic fins al 2027.

A més, a l'entitat bilbaïna el consideren com el futur porter de l'equip quan Unai Simón abandoni el club. De moment, per al curs que ve, Ernesto Valverde compta amb ell per continuar sent el titular a la Copa del Rei i també per a la Supercopa d'Espanya.

Així, doncs, els rumors que el situaven a la porteria de Butarque s'han esfumat completament. Per això, el Leganés ja està valorant altres alternatives i han començat a sonar noms com el de Diego Mariño o el de Cristian Rivero.