Possible substitut de Mamardashvili

Oportunitat de mercat per al València: A cost 0

Rubén Baraja vol reforçar la davantera

El que ha aconseguit el Pipo aquesta temporada a la banqueta valencianista ha estat d'un mèrit abismal. El tècnic ha aconseguit esprémer el talent d'una plantilla jove, inexperta i debilitada de la qual s'esperava poc l'estiu passat. Tan bé han anat les coses al València que fins i tot s'ha quedat a prop d'entrar a Europa; va tenir opcions reals fins a la penúltima jornada de LaLiga.

I això, venint d'un curs 2022/23 en què els 'ches' van estar batallant fins al final per no baixar, és destacable. Però Rubén Baraja no ho vol deixar aquí. Ara anhela mantenir la línia i fins i tot poder fer un passet endavant en la propera campanya.

I per això serà fonamental poder confeccionar una competent plantilla al mercat de fitxatges que comença en uns dies. I, en aquest ordre d'idees, segons algunes informacions, a la direcció esportiva de l'entitat valenciana li haurien proposat al tècnic la incorporació del davanter Nicolas Pepé.

Reforços a la davantera

A més d'esprémer el talent dels joves, Rubén Baraja ha estat també capaç de recuperar la millor versió de jugadors que feia temps que estaven desapareguts. És el cas, per exemple, de Roman Yaremchuk, que va arribar cedit per un any i ha completat un curs més que acceptable. L'ucraïnès, no obstant això, no seguirà a Mestalla i, per tant, el València necessita un reforç per a la davantera.

Per a aquesta vacant podria encaixar el nom de Nicolas Pepé. L'ivorià, com passava amb Yaremchuk, ja acumula diverses temporades mostrant un nivell molt llunyà al que va mostrar en els seus primers anys a l'elit. El 2019, l'Arsenal va pagar 80 milions d'euros per ell després de fer una exquisida temporada al Lille.

Tot i això, la gran aposta no va fructificar i Nicolas Pepé va anar perdent protagonisme amb el pas dels mesos. A la 2022/23 va jugar cedit al Niça i l'estiu passat va marxar gratis al Trabzonspor, que el va signar per una temporada. El seu pas per Turquia, però, no ha fet més que ratificar el seu baix estat de forma.

A partir d'aquest estiu, doncs, l'ariet africà tornarà a ser agent lliure i té la possibilitat de fitxar de franc per qualsevol equip. I la seva agència de representació, BS Group, ha pensat en el València com un possible destí. I així ho han fet saber a l'entitat valenciana, que ara està valorant el seu fitxatge.

Nicolas Pepé pot jugar tant a la davantera com a l'extrem dretà. I, malgrat haver-se establert a l'ostracisme, els seus registres golejadors d'aquest darrer curs (6 dianes) són superiors als de tots els atacants valencianistes, a excepció d'Hugo Duro. En tota la seva carrera ha vist porta en 92 ocasions en els 323 partits que ha disputat com a futbolista professional.