Maxi Gómez, davanter del Cadis

L'oferta que ha rebut Maxi Gómez: Sortida imminent

La seva cessió al Cadis no ha estat gens exitosa

El que ha passat a la cursa de Maxi Gómez és un sense sentit absolut. Va arribar al Celta el 2017 i va tenir un impacte abismal els primers anys a Galícia. Va anotar moltíssims gols i es va projectar com un dels millors ariets en el futur, però no ha estat així.

El seu nivell ha anat baixant amb el pas dels anys i ha decebut en cadascuna de les aventures que ha tingut lluny de Vigo. La primera va ser a València, on va estar tres temporades en què va anotar 9, 7 i 5 gols respectivament. A la 2022/23 va fitxar pel Trabzonspor, on va tornar a veure porta en cinc ocasions.

No va convèncer gens a Turquia i li van donar sortida en forma de cessió al Cadis. I aquesta temporada al Nuevo Mirandilla ha anotat la barbaritat de zero gols. I això que ha tingut participació a 29 duels.

Tant ha baixat el nivell que fins i tot acumula més d'un any sense poder disputar un partit amb la selecció nacional d'Uruguai. I això que, fins fa un parell de temporades, era dels fixos a les convocatòries.

Maxi Gomez | Skills and Goals | Highlights

El futur de Maxi, lluny de Cadis i de Turquia

Tan decebedor ha estat el seu pas per l'elenc gadità que la parròquia de Cadis ja s'ho pren en conya. A l'últim duel dels de Mauricio Pellegrino a casa s'escoltava un càntic que deia, de manera irònica: "¡Vinga Maxí, fica un gol!".

Amb tot, el Cadis no intentarà aconseguir una altra cessió del davanter uruguaià i se n'acomiadarà de manera definitiva al juny. Maxi Gómez tornarà al Trabzonspor, però el club tuc ja li ha fixat el cartell de transferible. Ara, el que sembla el seu destí més probable és el Club León.

L'equip mexicà ja va intentar escometre el seu fitxatge l'estiu passat, però les negociacions no van fructificar. Aquest any un altre gall sembla que cantarà i, si res no es torça, l'uruguaià jugarà el pròxim curs a la Lliga MX. La idiosincràsia del futbol de Mèxic, molt més físic que l'espanyol o el turc, pot encaixar amb les destreses de Maxi, un ariet robust i impertèrrit.