Sergio Ramos i el seu avió privat

Se'n va: Sergio Ramos a punt de signar per un equip d'una lliga exòtica

Tancaria una etapa de 20 anys a l'elit del futbol europeu

El de Sergio Ramos és, sens dubte, un dels noms més destacats del panorama futbolístic en les darreres dècades. És un futbolista amb una vitrina plena de títols de primeríssim nivell i un armari amb samarretes de dos equips transatlàntics, com ara Real Madrid i PSG, i del Sevilla. Poca cosa més se li pot demanar a una carrera esportiva.

Ara, als 38 anys i a prop de la jubilació, s'està plantejant una aventura lluny de la seva zona de confort. Com molts futbolistes han decidit fer, Sergio Ramos és a prop de tancar el seu fitxatge a un equip d'una lliga exòtica, on podrà gaudir d'un futbol diferent i menys exigent. A més, per descomptat, també percebrà molts més diners dels que ingressa actualment.

I és que, segons el mitjà The Athletic, Sergio Ramos té pràcticament tancat el seu fitxatge pel San Diego. Aquest equip debutarà a la MLS nord-americana el febrer del 2025. El que encara és un dilema és saber, si això s'acaba produint, on jugarà el sevillà els pròxims sis mesos.

El somni americà de Sergio Ramos

L'exzaguer del Reial Madrid acaba el contracte amb el Sevilla el juny d'aquest 2024. La seva renovació estava sent discutida als despatxos del Sánchez-Pizjuán. Tot i això, després de conèixer-se que Sergio Ramos agafarà un avió direcció els Estats Units, tot apunta que al camero li queden tres partits amb la carcassa del club del seu cor.

Va arribar a l'elenc sevillà el 1996 i va passar la gran part de la seva etapa formativa fins que va debutar amb el primer equip el 2004. Només un any després, el Reial Madrid va escometre el seu fitxatge després de desemborsar 27 milions d'euros. I després de 16 temporades a Chamartín, ja és una llegenda absoluta del club blanc.

El 2021 va posar rumb al PSG, on no va acabar de quallar. I, per això, el 2023 va tornar a l'equip que el va veure créixer, el Sevilla, on va signar per una única temporada. Tot apuntava que Sergio Ramos es retiraria al Sánchez-Pizjuán, però l'última informació publicada per The Athletic ha suposat un 'plot twist' abismal.

El sevillà marxarà a l'exòtica MLS per ser el jugador més destacat del recent fundat San Diego. Sergio Ramos ocuparà una de les tres places de Designated Player que disposa cada equip de la lliga americana. Aquests tres jugadors poden cobrar per sobre del límit salarial establert.