Muntatge amb una imatge dels germans Williams a San Mamés ia la cantonada superior esquerra l'escut de l'Aston Villa

L'ofertassa de l'Aston Villa pels germans Williams

A la Premier League hi ha molts diners però no serà fàcil el fitxatge conjunt dels dos germans

En aquesta temporada 2023/2024, l'Athletic Club de Bilbao està deixant marca fent una temporada espectacular amb molt bon posicionament en una lliga que, els petits poden competir contra els grans i en una copa del rei lluitant en unes semifinals molt renyides i igualades contra el poderós Atlètic de Madrid del Cholo Simeone.

Dins aquest Athletic Club, prenen protagonisme dos jugadors que curiosament, a banda de compartir del mateix cognom i sang, són pretesos per un equip d'Anglaterra entrenat per Unai Emery. El basc és l'extècnic de l'Almeria, Sevilla, París Saint-Germain, Arsenal, Vila-real i que ara està entrenant a l'Aston Villa. En aquest cas, l'equip anglès situat 5è en posicions d'Europa League a la Premier League, volen fer una oferta que és molt difícil que tant el club i com els dos jugadors puguin rebutjar.

La quantitat econòmica que s'aproxima estaria al voltant dels 75 milions d'euros pels dos jugadors –semblant al valor de mercat de tots dos– que aquesta temporada estan sent determinants amb un Athletic Club agressiu i contundent de l'exentrenador blaugrana, Ernesto Valverde. Tot i l'oferta del conjunt anglès, Nico Williams, el petit dels dos germans, manté una clàusula de rescissió d'uns 50 milions d'euros que va signar amb el nou contracte després de renovar amb l'equip de la catedral durant el 30 de juny del 2027 .

Tots dos estan fent una gran temporada, especialment Iñaki. Mai ha estat un gran golejador però en aquesta 2023/2024 ja porta 8 gols a més de 3 assistències. El seu germà Nico ha marcat 3 gols i ha fet 7 assistències. Tot això a la Lliga. A Copa del Rei també han anotat i assistit. 3 gols i 3 assistències entre els dos germans.

Dins l'oferta per Nico, l'equip de l'actual empresa "V Sports", ha afegit al seu germà gran Iñaki. Per culpa d'aquesta temptadora oferta de l'entitat de Villa Park, situa pressió a un Reial Madrid que volia fer-se càrrec dels serveis del jugador l'estiu passat i també de l'actual club que se situen els dos jugadors, l'Ahtletic Club de Bilbao.

LOS HERMANOS WILLIAMS: Futbolistas del Athletic Club de Bilbao

Què podrien aportar a l'Aston Villa?

Els germans Williams, Iñaki i Nico, amb la seva presència a equips destacats com l'Athletic Bilbao i la seva participació en seleccions nacionals diferents, han mostrat qualitats que podrien ser de gran aportació per a l'estil de joc de l'Aston Villa. Iñaki és conegut per la seva resistència i velocitat, cosa que podria aprofundir les opcions d'atac de l'equip. D'altra banda, Nico ha demostrat el seu potencial en situacions d'alta pressió, aportant assistències decisives.

Aquestes habilitats s'alinearien bé amb un Aston Villa que tradicionalment valora el joc directe i la solidesa, oferint noves dimensions tant a la línia d'atac com a les bandes, segons la formació i estratègia de l'entrenador. L'ètica de treball i l'esperit d'equip dels germans Williams, forjats mitjançant desafiaments personals i professionals, podrien enriquir encara més la dinàmica del club.

En aquest cas, sí que l'oferta de l'Aston Villa arriba a bon port, guanyaria una davantera amb molta velocitat, rapidesa i sobretot, amb una resistència que fa que aquests dos jugadors siguin un maldecap per a la defensa rival amb una bona combinació durant els partits entre Ollie Watkins, Diaby, Leon Bailey, Buendía, Morgan Rogers i Jhon Durán.