Jep Oliveras Ferrer

Site Logo
e-mail icon
x icon
instagram icon

Jep Oliveras és periodista esportiu i cap d'esports de ràdios locals amb programes esportius i magazins. També és narrador a la televisió d'Artés i per Ràdio Marca Barcelona als equips de la Catalunya central. Escriu en diversos diaris i pàgines web, com XCatalunya, Estadi Johann i el Sevillista. Ha format cursos formatius amb professionals del món de la comunicació com per exemple, periodistes de la cadena SER, RAC1, Catalunya Ràdio i Ràdio Marca.

Es dedica al món de la comunicació des dels quinze anys i també té una llarga carrera com Speaker en diversos esdeveniments esportius com una Supercopa catalana de futbol sala, maratons, curses de canoes i torneigs de bàsquet amb la presència de membres importants de la federació catalana de futbol sala i federació catalana de bàsquet. Actualment és estudiant de producció audiovisual a Barcelona per poder especialitzar-se més en el món de l'audiovisual.

 

Muntatge amb una imatge del Santiago BernaNadó buit de fons. En primer terme a la dreta, una imatge de Florentino Pérez. A l'esquerra, una ombra negra d'home i dins l'ombra, un escut del Reial Madrid
Muntatge amb una imatge de Diego Pablo Simeone a primer terme i de fons l'Estadi Olímpic Lluís Companys