Estadi El Molinón

Nova opció per a la banqueta de l'Sporting de Gijón

Els asturians volen trobar el líder adequat per assolir l'objectiu

A la 2016/17 es va acabar un somni que, fins ara, no ha pogut tornar a fer-se realitat. Aquella temporada el Real Sporting va haver d'assumir el descens a Segona Divisió. I, des d'aleshores, en les set temporades posteriors allà s'hi ha quedat.

Aquest any ha fregat amb el palpís dels dits el tan anhelat ascens, però l'Espanyol es va encarregar de dilapidar les il·lusions de la parròquia de l'Sporting a la primera eliminatòria del playoff. Tot i això, el treball realitzat en aquest curs és el camí que volen seguir per seguir aspirant-hi. Això sí, ho faran amb un nou entrenador.

Encara que Miguel Ángel Ramírez hagi portat l'elenc d'El Molinón pel bon corriol, tant ell com el club consideren que ha arribat l'hora de tancar aquest capítol. Per això, Gerardo García, el director esportiu, ja està buscant candidats per dirigir el Reial Sporting de Gijón a partir de la temporada que ve.

Del descens a lluitar per l'ascens

En primera instància, l'opció favorita era Rubén Albés, que ja ha passat per diverses banquetes de Segona els últims anys. Tot i això, alguns mitjans especialitzats en l'actualitat esportiva de l'Sporting apunten que als despatxos d'El Molinón s'han cansat d'esperar que l'entrenador vigués doni una resposta. En aquests moments és lliure i té diverses ofertes sobre la taula.

Per tant, els esforços s'estan centrant ara en Jandro Castro, que aquest any ha entrenat l'Amorebieta al segon tram de temporada. L'equip basc ha baixat aquesta temporada, però el jove tècnic ha deixat una molt bona imatge en el seu primer camí al futbol professional.

Abans d'arribar a Urritxe havia dirigit el Vila-real C durant un any i mig després d'haver passat per la banqueta del modest CD Acero. El seu contracte acaba aquest mes de juny amb l'Amorebieta i ja està buscant una nova aventura. Abans, com a jugador, va passar per grans equips com el València, Cadis, Girona, Alabès i Nàstic, entre d'altres.

En cas de tancar-se la seva arribada al Real Sporting, es convertiria en el cinquè entrenador espanyol consecutiu que passa per la banca del Molinón; el 19è dels últims 21.