Possible fitxatge de Racing de Ferrol i Racing de Santander

Fitxatges Segona: Racing de Santander i Racing de Ferrol volen al mateix jugador

Ja ha jugat cedit aquesta temporada a Segona

Tots dos han donat la sorpresa aquesta temporada i s'han plantat a la baralla per l'ascens malgrat ser nouvinguts a la Lliga Hypermotion. Tots dos, doncs, pretenen mantenir la línia de la temporada recentment acabada i seguir aspirant al mateix a la futura. Per això saben que és clau confeccionar una plantilla prou competent; i això és el que estan tractant de fer.

Les direccions esportives de Racing de Santander i Racing de Ferrol ja estan analitzant el mercat a la recerca de jugadors que puguin pujar el nivell dels vestidors. I tots dos semblen haver trobat a Unai Vencedor una opció més que interessant. I ja estan batallant per intentar aconseguir la seva cessió.

Els 'Racings', a buscar Unai Vencedor

El jove centrecampista (2000) va marxar l'estiu passat com a préstec a l'Eibar per intentar acabar d'adobar-se i convèncer Ernesto Valverde per integrar la plantilla de l'Athletic Club. Tot i això, no ho ha aconseguit. De fet, ni tan sols pogut establir-se als onzes inicials de l'equip d'Ipurúa.

Si bé és cert que ha participat en 38 dels 42 duels que ha disputat l'Eibar a la temporada regular, Unai Vencedor només ha obtingut el 33% de titularitats. És a dir, Joseba Etxebarria l'ha utilitzat més aviat com a jugador revulsiu. I, en certa manera, li ha funcionat, ja que el bilbaí ha anotat 2 gols i ha repartit 3 assistències malgrat jugar a la demarcació de pivot.

Ara, doncs, després d'haver acabat el contracte de cessió a l'Eibar, ha de retornar a l'Athletic Club, on té contracte fins al 2027. Com dèiem, no entra als plans d'Ernesto Valverde per al curs vinent i li buscaran sortida. En principi, la idea és que afronti un nou préstec en un equip on pugui disposar de minuts i acabar d'adobar-se.

I tant al Racing de Santander com al Racing de Ferrol podrà tenir aquest protagonisme tan desitjat. A més, amb el seu talent innegable podrà ajudar els dos combinats a lluitar pel somni d'ascendir a Primera Divisió. La d'aquesta temporada a l'Eibar ha estat la primera experiència lluny de Lezama d'Unai Vencedor després d'arribar el 2017 al Juvenil de l'Athletic.