Possible fitxatge per a la davantera del Real Betis i el Benito Villamarín de fons

Només cal fer-ho oficial: El '9' fitxat pel Betis

Va ser un dels millors davanters de la temporada passada

El Real Betis està a punt de tancar el fitxatge del davanter Borja Mayoral, procedent del Getafe. Aquest moviment és un dels fitxatges més esperats pel club sevillà, que busca reforçar la seva línia ofensiva de cara a la temporada que ve. Borja Mayoral, conegut per la seva capacitat golejadora, es perfila com el davanter que necessita el Betis per afrontar amb garanties la campanya 2024/25.

L'ariet de Parla ha tingut una destacada temporada 2023/2024 amb el Getafe, anotant 15 gols en 27 partits a LaLiga abans de patir una lesió que el va apartar dels terrenys de joc a la recta final. Tot i aquest contratemps, el seu rendiment no va passar desapercebut i el Betis ha mostrat un interès persistent a assegurar el seu fitxatge. El futbolista té una trajectòria que inclou passos pel Reial Madrid, Llevant, Roma i, més recentment, el Getafe, on ha demostrat la seva qualitat i eficàcia davant de l'arc.

El Betis de Manuel Pellegrini busca (o necessita) un davanter que no només tingui l'instint golejador, sinó que també s'adapti a l'estil de joc de l'equip. I la capacitat per associar-se amb els migcampistes i la seva intel·ligència a l'àrea converteixen Borja Mayoral en un candidat ideal per liderar l'atac bètic. És fonamental per al tècnic xilè trobar una referència ofensiva que pugui fer una mitjana de molts gols per temporada.

El fitxatge de Borja Mayoral al Betis es veu impulsat, a més, per la sortida de diversos davanters de l'equip. La marxa Willian José i la lesió de Bakambu han deixat vacants que necessiten ser omplert amb urgència. A més, la possible venda de Borja Iglesias, un altre dels que s'havien d'erigir com a golejadors de l'equip, ha incrementat la necessitat d'incorporar un davanter de garanties.

Negociacions en marxa

Encara que el seu contracte no venç fins al 2027, les negociacions amb el Getafe estan en una fase avançada, i s'espera que Mayoral viatgi a Sevilla els propers dies per passar el reconeixement mèdic i signar el contracte amb el Betis. Així ho garanteix, almenys, el mitjà Los Comegambas.

Borja Mayoral té 27 anys i abans de caure lesionat va demostrar estar a la cúspide de la seva carrera esportiva. Ara, ja recuperat, buscarà mantenir aquesta fiabilitat anotadora que tant va meravellar a la primera meitat del curs passat.

A més, l'adaptació de Borja Mayoral al Betis promet ser ràpida, atès el coneixement previ de LaLiga i la seva experiència en diferents equips espanyols. El seu estil de joc, basat en la mobilitat, el posicionament i la capacitat de definició, s'alinea amb les expectatives de Pellegrini per a un davanter modern i eficaç.