Pep Guardiola i jugadors del Barça celebrant un gol

El Manchester City insisteix en un jugador del Barça: Per quant el vendria Laporta?

Pep Guardiola anhela poder fitxar-lo

La plantilla del Manchester City és el més similar a la perfecció que podem trobar a qualsevol equip europeu. Té talent primermundista a totes i cadascuna de les línies dels seus esquemes. Això explica els seus recents èxits, tant en l'àmbit europeu, campió i semifinalista a les dues últimes edicions de la Champions League, com a la Premier League, on s'encamina a conquerir el seu quart títol consecutiu.

Però, així i tot, Pep Guardiola continua volent treure brillantor al diamant i pensa en un futbolista per reforçar el seu centre del camp. En aquesta parcel·la té jugadors realment exquisits, com Mateo Kovacic, Rodri i Kevin de Bruyne, però això no és suficient per al de Santpedor. El míster del City té entre cella i cella fitxar un pivot del Barça.

No és altre que Frenkie de Jong, la continuïtat del qual a la Ciutat Comtal segueix sent un enigma i la venda del qual podria deixar un bon pessic a les arques culers. Alguns reports informen que l'oferta del Manchester City podria arribar fins i tot als 80 milions. I, atès el seu nivell, si aquesta acaba produint-se, Joan Laporta acceptaria sense embuts.

Dubtes amb Frenkie de Jong

86 'quilos' van ser els que Josep Maria Bartomeu va decidir pagar l'Ajax per arrabassar Frenkie de Jong el 2019. I la realitat és que el neerlandès no ha estat mai a l'altura d'aquesta enorme suma que es va invertir per ell. La seva presència al verd no està resultant gens determinant i el seu joc es desenvolupa sense pena ni glòria.

Ja va estar a prop d'abandonar el banc blaugrana fa un parell d'anys, però el Barça va sucumbir davant la seva promesa d'una pujada nivell que no s'ha produït. A més, el seu salari és massa elevat i alliberar-se'n suposaria un sospir per a la tresoreria de l'entitat catalana. El seu vincle contractual venç el 2026, però les negociacions estan en marxa i no van per bon port.

El Manchester City està atent a la situació del neerlandès, ja que és una petició expressa de Pep Guardiola. I Joan Laporta ja està al corrent de l'interès del club anglès al seu jugador. Si al final acaba rebent la trucada des dels despatxos de l'Etihad, sol·licitarà per ell 80 milions d'euros.

Aquesta xifra encaixa amb les pretensions dels cityzen i, per tant, a hores d'ara s'augura una operació factible. Manca per conèixer quina és la voluntat del futbolista, que també té darrere l'altre gran equip de Manchester, el United.