Portería de Mestalla

El porteràs que podria fitxar el València si Mamardashvili se'n va

La direcció esportiva che valora diverses opcions

L'empremta que ha deixat Giorgi Mamardashvili al València ha estat força ressenyable. L'arquer georgià s'ha tornat en una peça fonamental en els èxits recents de l'elenc de la capital del Túria. Les seves grans actuacions sota els pals han brindat molts punts a l'equip de Rubén Baraja.

Per aquest mateix motiu, el porter ha adquirit un cartell enorme i ja té diversos dels grans equips europeus al darrere. I, davant la necessitat imperant de vendre, al València no li quedarà cap altra que acceptar alguna de les grans ofertes que es preveuen que arribin per ell a l'estiu. Als despatxos de Mestalla, doncs, ja s'estan fent a la idea que perdran Mamardashvili i ja comencen a valorar alternatives.

Han estat diversos els noms que ja s'han relacionat amb la porteria dels valencianistes, però en els últims dies se n'ha sumat un que ha agafat molta força. No és cap altre que Conan Ledesma, que podria sortir del Cadis a baix cost si els gaditans acaben confirmant el descens.

El València, interessat a Ledesma

El porter argentí ja fa tres temporades que defensa l'arc de l'elenc andalús a un nivell esplèndid, consagrant-se com un dels millors en la seva posició de la lliga espanyola. Sense anar més lluny, aquesta temporada, malgrat la debilitat defensiva del seu equip, ha aconseguit deixar la porta a zero en sis ocasions . Però, més enllà dels números, el que més agrada als directius valencianistes és la seguretat que ha mostrat sempre sota pals.

Una altra de les cartes que provoquen que sigui un dels favorits per suplir Mamardashvili és el seu preu barat. Té un valor de mercat de 6 milions d'euros, segons Transfermakt, però el cost podria ser fins i tot inferior si el Cadis baixa, com sembla que passarà. És inevitable que en aquests casos les grans figures dels equips que cauen el pou surtin per sota del seu valor original.

Els altres noms que figuren a la llista de candidats són Greif, del Mallorca, i Dimitrievski, del Rayo Vallecano. Són opcions que a València també tenen molt en compte, ja que l'eslovac ha disputat una Copa del Rei esplèndida amb el Mallorca i el macedoni podria no renovar i sortir gratis de l'entitat del sud de Madrid.

El que és evident és que el València no invertirà tots els milions que ingressi per la venda de Giorgi Mamardashvili per un substitut d'alta entitat. Al contrari, intentaran trobar una bona opció de mercat per pagar la menor quantitat possible.