Mbappé i la ciutat de Barcelona

Mbappé juga a la distracció amb una publicació que espanta els seguidors del Madrid

Continuen sorgint els rumors sobre el possible destí de Kylian Mbappé després de comunicar que abandonarà el PSG

Queden encara tres mesos perquè comenci l'època estival, però ja és més que evident qui serà el gran protagonista de les vacances d'estiu. Kylian Mbappé va comunicar fa uns dies a Al Khelaïfi que la seva estada a París s'acabarà un cop finalitzi aquest curs. I ara el gran enigma és on jugarà l'astre gal la temporada que ve.

Mbappé encara no s'ha mullat sobre el futur i ha intentat mantenir-se allunyat dels focus mediàtics. Tot i que, evidentment, li ha resultat impossible. Pràcticament tots els rumors el situen al Reial Madrid a la 2024/25.

La visita de Mbappé a Barcelona

Tot i això, durant la tarda de dilluns, el francès "va trencar" el seu silenci amb una publicació en què molts periodistes i també seguidors han intentat trobar alguna mena de simbolisme. Mbappé va compartir diverses fotos al seu Instagram del seu viatge a Barcelona, incloent-hi una foto de la ciutat i una altra amb una samarreta blanca. A més, sota aquestes imatges es pot apreciar un missatge: “La vida és bona”.

Tot i això, encara es desconeixen els motius de la seva visita a Barcelona, però, per descomptat, aquesta seqüència d'imatges ha causat una mica de preocupació al Reial Madrid. Sobretot, després que alguns atrevits rumors especulessin sobre un possible fitxatge de Mbappé pel Barça.

Mbappé i Barça, missió impossible

Des d'una perspectiva idealista, Kylian Mbappé seria un fitxatge de molt nivell per al Barça. La seva arribada aportaria un centelleig enorme de talent a l'atac, on podria complementar-se amb altres titans com Lewandowski o Lamine Yamal. Sens dubte, formarien un dels tridents més temibles de tot el continent.

Tanmateix, tot això sembla més aviat impossible. La delicada situació financera del Barça no permet fer grans inversions. I, encara que serà agent lliure a l'estiu, la fitxa és elevadíssima i, per tant, inassumible per a l'entitat catalana.

Així i tot, aquesta publicació ha engrandit l'enigma i ha suscitat una mica de preocupació al madridisme i d'utòpica il·lusió al barcelonisme. A Kylian Mbappé li agrada jugar a la distracció. Durant les pròximes setmanes anirem coneixent més novetats sobre el seu futur.