Cholo Simeone i els jugadors del Barça

El jugador del Barça que podria acabar a l'Atlètic… i no és Sergi Roberto

La seva venda serviria per alliberar massa salarial a Can Barça i el club 'colchonero' s'està plantejant seriosament fer-li aquest 'favor' als catalans

El del pròxim estiu serà un dels mercats de fitxatges més tensos dels últims anys als despatxos del Camp Nou. El Barça necessita sí o sí confeccionar una plantilla més competent que l'actual per evitar que es torni a repetir el que ha passat durant aquesta temporada. I, per això, caldrà prendre decisions importants.

Evidentment, la delicada situació financera amb què conviu Joan Laporta li impedeix fer grans operacions. Això sí, una gran venda podria suposar una oportunitat perquè el mandatari tingués més marge per portar futbolistes de primer nivell. I precisament en aquest dilema hi ha el president.

Un dels jugadors el rendiment dels quals ha decebut més durant aquest curs ha estat Robert Lewandowski. El polonès, tot i que al final ha aconseguit retrobar-se amb el gol, ha acumulat uns quants mesos desaparegut. I aquí ha pogut dictar la sentència.

El '9' culer cobra massa i les seves prestacions no estan a l'altura de tots aquests diners. Per això, Joan Laporta està valorant vendre'l aquest estiu. I l'Atlètic de Madrid està a l'aguait per poder emportar-s'ho.

L'Atlètic, per Lewandowski

A la capital hi viuen una situació similar amb un dels seus davanters titulars: Álvaro Morata. El madrileny tampoc no està rendint com s'esperava i el Cholo Simeone espera poder reforçar la seva parcel·la ofensiva aquest estiu. Els 'colchoneros' no tenen tants problemes econòmics com el Barça i podrien afrontar una gran operació.

Per això, estan pendents de la situació de Robert Lewandowski. Per descomptat, malgrat la seva edat, seria un fitxatge de gran luxe per als blanc-i-vermells. Aquesta temporada ja ha arribat a les dues desenes de gols ia les nou assistències a 39 partits. Xifres similars a les d'Álvaro Morata.

Per descomptat, comptar amb un tipus de l'experiència del polonès permetria a l'Atlètic de Madrid poder somiar molt bé de cara als propers cursos. Acabi anant-se o no Álvaro Morata, els 'colchoneros' disposarien d'una línia ofensiva de gran prestigi, amb Antoine Griezmann com a principal escuder.

Robert Lewandowski Top 25 Goals That Shocked the World

El relleu de Lewandowski al Barça

El gran somni de Joan Laporta és poder portar algun dia Erling Haaland al Camp Nou. No obstant això, sembla improbable aquest curs donat el seu enorme cost i el caprici haurà d'esperar. Per si s'acaba anant Robert Lewandowski, el Barça ja té diversos candidats més assequibles als quals llançar l'ham.

Tot i això, l'arribada del polonès al Civitas Metropolità suposaria que al Barça se li facilités l'operació de tractar de comptar amb Joao Felix de manera definitiva. L'Atlètic podria acceptar un bescanvi i Joan Laporta s'estalviaria així el maldecap que suposarien les negociacions amb Enrique Cerezo.