Peter Lim, propietari del València

Peter Lim vol fer caixa amb 2 cracs del València

El propietari del València manté la política de recaptar fons amb els grans integrants del planter che

Continuen passant els estius i a València s'han hagut d'acostumar a una tendència que, per descomptat, no perceben de bon grat. Els grans jugadors no solen prolongar gaire la seva estada a Mestalla; i no precisament perquè no vulguin. Des de fa uns anys, Peter Lim ha insistit a no cuidar els grans integrants del vestidor del club de la seva propietat.

La realitat és que l'entitat valenciana acumula pèrdues i aquest estiu s'haurà de vendre per poder posar-se al dia; igual que va passar a l'anterior i a l'anterior de l'anterior. I ara que a València han sorgit joves talents amb molt de cartell, el singapurí no té dubtes: vol fer caixa amb ells encara que això suposi debilitar l'equip.

Giorgi Mamardahsvili, als 23 anys, ja s'ha consagrat com un dels millors porters de LaLiga EA Sports. D'altra banda, aquesta temporada també ha irromput amb força a la parcel·la defensiva Christian Mosquera. I Peter Lim, sabedor que són dos caramels per a qualsevol equip, se'ls ha ofert a un club amb un gran potencial econòmic: l'Atlètic.

Mamardashvili i Mosquera, a l'Atlètic?

L'arquer georgià acumula un parell de temporades a nivell excels, amb parades d'enorme entitat i actuacions individuals que han brindat punts a l'equip de Baraja. Mamardashvili cotitza molt alt en l'actualitat i ja hi ha diversos grans clubs europeus interessats en ell. Ja va estar molt a prop d'aterrar a la Premier League l'estiu passat; però finalment no se'n va produir la venda.

Amb tot, a València ja el donen per perdut al pròxim mercat de fitxatges. Peter Lim sap que té una gran oportunitat de recaptar molts diners per ell, ja que els valora en 45 milions d'euros. Un dels equips als quals el singapurenc ho ha ofert ha estat, precisament, l'Atlètic de Madrid.

Giorgi Mamardashvili - World Class Goalkeeper | 2024

El mateix ha fet amb un dels defensors més prometedors del panorama espanyol, Christian Mosquera. El futbolista nascut a Colòmbia però nacionalitzat a Espanya ja ha rebut la primera trucada amb la Sub21. Als seus 19 anys, ja ha demostrat el seu enorme potencial a la defensa, amb una contundència celestial i una seguretat determinant en totes les accions que protagonitza.

Tot i que va renovar recentment la vinculació amb el València fins al 2026, Christian Mosquera no deixa d'acumular pretendents i Peter Lim no dubtarà a vendre'l si arriba una oferta propera als 25 milions d'euros. Així doncs, amb la venda d'aquests dos joves talents, el València podria recaptar prop de 70 'quilos'.