Joao benfica

Joao Félix: La solució ve de Portugal

Segons la premsa local, hi ha una nova possibilitat que reobre el futur de Joao Félix

Des de Portugal s'està parlant d'una solució que alleujaria molt l'Atlètic de Madrid i podria evitar-li un gran problema. Una operació que ha revelat un mitjà portuguès sobre l'interès del Benfica en un jugador cedit per l'equip matalasser. Segons aquest mitjà, el Benfica està disposat a pagar pel 50% de la projecció d'un problemàtic membre de la seva plantilla.

Diu Correio Da Manhã que l'equip encarnat vol repatriar a João Félix, incorporar-ho com a substitut d'Ángel Di María. L'argentí va abandonar el Benfica amb la carta de llibertat després de dues temporades al club lisboeta. João Félix va ser cedit per l'Atlètic de Madrid al FC Barcelona i els blaugranes, que busquen tornar, no han contactat encara amb l'Atlètic de Madrid.

Rui Costa vol recuperar Joao

Explica aquest mitjà portuguès que Rui Costa vol recuperar el del planter de Seixal i signar-lo en propietat. Diuen que cobra 12 milions bruts a l'any per temporada i que els capitalins han de buscar una fórmula per rebaixar aquesta fitxa. Cal una enorme enginyeria financera per dur a terme aquesta operació, expliquen.

El Benfica podria pagar aquesta operació amb la venda d'Antonio Silva, el central de 19 anys, al Newcastle. Les garses pagarien 50 milions per ell, i amb aquests diners estan disposats a incorporar a João Félix, segons Correio Da Manhã.

L'entrenador Roger Schmidt juga amb un 4-2-3-1 amb el turc Orkun Kökçü de 10 clàssic, mentre que les bandes van ser per a Di María i João Mário. Si arriba João Félix, s'espera que ocupi la posició que deixa vacant Ángel Di María, i dins aquest esquema es pot veure la seva millor versió.

Competiria en la posició amb Kökçü si juga de mitjapunta com en els anys que va brillar al club. Si la seva posició és l'extrem, David Neres i Benjamin Rollheiser intentaran posar-li difícil tornar al Benfica.

Compartir terreny de joc i vestuari amb el seu germà Hugo, un vell somni

El seu germà Hugo Félix és un altre dels jugadors del Benfica amb qui somia compartir equip. Hugo és un mitjapunta talentós que fa anys que toca la porta del primer equip. Els germans sempre han parlat sobre aquest somni de poder estar junts ia casa.

João Félix va ser format en el Benfica, va sorgir amb Bruno Lage com a entrenador des del filial benfiquista directe al primer equip. Es va coronar com a Campió de la Lliga 37 amb les àguiles fins que va arribar el traspàs a l'Atlètic de Madrid. Van ser 127 milions d'euros i un contracte de set temporades, avui li queden cinc anys de contracte.

Amb els matalassers va guanyar una Lliga, la 19/20 , i al desembre de 2022 es va anar cedit al Chelsea. Va tornar a l'estiu i va recalar a préstec a Barcelona.

Al Benfica va disputar 43 partits, anotant 20 gols i assistint en 8. Destacada va ser la seva actuació especialment als derbis lisboetes i davant el Porto. A l'Atlètic de Madrid el va conquistar especialment el dia del seu hat-trick davant l'Eintracht de Frankfurt a l'Europa League del 2019.

Roger Schmidt: Joao és un jugador fantàstic

Rui Costa, el director esportiu del Benfica , va parlar de la possibilitat d'incorporar el jugador de l'Atlètic l'estiu passat. “ João Félix és un excel·lent jugador, un ésser humà fantàstic. És un noi que va créixer amb nosaltres. A qui no li agradaria? Però és de l'Atlètic ”, va explicar.

L'entrenador del Benfica Roger Schmidt, en declaracions recollides per EFE parlo l'estiu passat sobre la possibilitat d'incorporar-lo al portuguès.

" Financerament, em sembla impossible. João Félix és un jugador fantàstic. És clar que en els últims anys no ha tingut l'evolució esperada, té potencial per ser un dels millors " ha indicat.