Juan José Arrien

Site Logo
e-mail icon
linkedin icon
x icon
instagram icon

Hola, sóc en Juan José Arrien Roldos. Vaig néixer a Montevideo, Uruguai el 4 de juny de 1987, i sóc creador de contingut. El periodisme sempre ha estat  la meva passió i mai no el vaig exercir fins ara, que vaig decidir fer el salt. Després de crear el meu propi canal vaig anar creant una base de contactes i d'acostar-me a gent de la professió que em va animar a fer el salt.

Estic començant com a Redactor, encara que fa uns mesos que col·laboro per a Esto es Atleti, un mitjà dedicat a l'Atlètic de Madrid. Sóc matalasser, no hi puc posar remei, encara que m'agrada informar-me de tots els clubs i de totes les coses que succeeixen.

Entro a XCatalunya amb la motivació de demostrar la meva vàlua i de poder ajudar a fer que el medi creixi. Habitualment col·laboro amb canals importants de Twitch com el de Rubén Uría o Bendita Afición. Tinc el meu propi canal, Rumoreatm, amb prop de 4000 seguidors. Al meu compte de Twitter tinc grans contactes.

He pogut entrevistar gent important dins del món del mercat de fitxatges com Matteo Moretto i el mateix Rubén Uría, també amb companys de Relevo, Marca, AS i GOL. Us portaré l'actualitat de l'Atlètic de Madrid i de tot el que passi a la Lliga espanyola pel que fa al mercat de fitxatges.

Dani rebut
Tenerife Llevant