La selecció espanyola celebrant un gol

L'internacional per Espanya que interessa a la Reial Societat

L'equip donostiarra continua treballant en el seu ambiciós projecte i contempla el fitxatge d'un dels habituals a 'La Roja'

Corren temps especialment extraordinaris en l'entorn de la Reial Societat. La seva exitosa participació aquesta temporada a la Champions League, on van aconseguir accedir als vuitens de final, així ho demostra. Aquest curs, encara que s'hauran de conformar a batallar per acabar a la sisena plaça, continuen mantenint l'etiqueta d'equip temible.

Imanol Alguacil ha aconseguit esprémer el talent d'una plantilla de molt nivell i, juntament amb el director esportiu, Aperribay, volen perllongar aquest bon estat de forma. Per això, als despatxos del Reale Arena ja estan començant a gestionar la confecció de la plantilla de cara al pròxim curs.

Són conscients que a l'estiu rebran una enorme quantitat d'ofertes per un dels seus talents més grans, Take Kubo. El nipó és una de les perles més grans del continent asiàtic, sinó la més gran, i hi ha molts clubs darrere seu. Davant d'aquesta situació, a la Reial Societat ja tenen clar qui els agradaria que fos el seu substitut: Pablo Sarabia.

Pablo Sarabia, al radar de la Reial Societat

L'atacant madrileny ja va ser objecte de desig de l'equip basc fa uns anys, però el seu fitxatge no es va poder acabar de fer. Amb tot, el 2019 va posar rumb al París Saint Germain i, a partir d'aquí, va començar un procés d'inestabilitat que ha arrossegat fins a pràcticament l'actualitat. No va brillar a París, així com tampoc ho va fer més tard a l'Sporting de Portugal.

Ara, als Wolves, sembla estar retrobant-se amb la seva millor versió i gràcies a això ha pogut retornar a les convocatòries de la selecció espanyola. Va fitxar l'estiu passat pel club del comtat de Staffordshire i ha participat en 27 duels aquesta temporada, amb un saldo de 3 punts i 9 assistències. Així i tot, el seu valor de mercat actual és d'uns 12 milions d'euros.

This Is Why Wolves Signed Pablo Sarabia 2023 - Crazy Skills & Goals | HD

Acaba contracte el 2025 i la Reial Societat pot aprofitar aquesta tessitura per intentar aconseguir el seu traspàs. Per descomptat, la seva arribada suposaria tenir en nòmina un dels atacants més perspicaços del futbol espanyol. Als 31 anys, està en un dels millors moments de la seva carrera i encara li queden uns anys d'esplendor.

Ja va demostrar en la seva aventura al Sevilla que on s'adapta millor és a LaLiga. I li encantaria poder retornar a la geografia espanyola; sobretot, si això implica jugar en un equip de prestigi notable com la Reial Societat. A més, al club txuri-urdin, amb la venda de Take Kubo, es podria consagrar a l'onze inicial i disposar de molts minuts.