Jugadors de l'Espanyol celebrant un gol i propietari Almeria

La UD Almeria tanca el fitxatge d'un jugador del RCD Espanyol a cost 0

Un dels grans talents periquitos no renovarà i ja tindria emparaulat un acord amb l'elenc indàlic

S'acosta l'estiu i, amb això, el descens de l'UD Almeria sembla cada vegada més probable. Tot just resten nou jornades -és a dir, 24 punts en joc- i són 14 les unitats que disten als andalusos de la salvació. Amb tot, excepte miracle gairebé inaudit, el club indàlic serà la temporada que ve equip de Segona Divisió.

Turki Al-Sheikh no vol que l'aventura a la lliga de plata s'estengui més enllà d'un any i planeja armar una plantilla talentosa per poder retornar com més aviat millor a LaLiga. I, segons els darrers informes, especialment els procedents del periodista Ángel García, l'UD Almeria serà el pròxim equip de Nico Melamed.

El noi meravella de Castelldefels acaba contracte aquest mateix mes de juny amb l'Espanyol i, per tant, és lliure de negociar amb qui vulgui. I encara que li han sortit diverses 'nòvies' al llarg dels últims mesos, el seu futur s'augura tenyit de blanc-i-vermell, com la carcassa de l'UD Almeria.

Nico Melamed is a free agent! 23/24 so far! RCD Espanyol

El talent de Nico Melamed al Power Horse

La present ha estat una temporada especialment complexa per a Nico Melamed. Una molesta lesió a l'home, que va requerir de cirurgia al novembre, li ha apartat dels terrenys de joc durant molts mesos i amb prou feines ha pogut jugar 15 partits. Ara és al tram final de la seva recuperació i, si tot surt bé, podrà ajudar el club de la seva vida, l'Espanyol, a intentar aconseguir l'objectiu de l'ascens.

Això sí, aquesta podria ser la seva darrera aportació a l'entitat periquita. La seva renovació ja no està ni sobre la taula perquè fa temps es va assumir que les negociacions no arribarien a bon port. L'oferta econòmica que proposa l'Espanyol no contenta gens Nico Melamed i, per tant, el centrecampista s'haurà de buscar equip.

I encara que el seu equip tingui la possibilitat d'ascendir a Primera Divisió, el més probable és que ell es quedi a Segona. Això sí, compartirà vestidor amb dos experics més, César Montes i Adrián Embarba, actuals jugadors de l'UD Almeria.

Rentat de cara de la UD Almeria

La delicadíssima situació de l'UD Almeria a LaLiga ha estat especialment cridanera; sobretot tenint en compte el gran talent de la seva plantilla. Tot i això, això només els ha donat per haver guanyat un únic partit en les 29 jornades disputades fins ara.

I, malgrat el descens i la mala imatge de l'equip, molts dels seus jugadors encara tenen un gran cartell i, per tant, podrien abandonar l'entitat aquest estiu. Per això, Turki Al-Sheikh s'està preparant per poder mantenir un nivell similar a l'actual i poder aconseguir l'ascens el curs següent.