Possible fitxatge d´Almeria i Granada

Granada i Almeria lluiten per un veterà davanter

Tots dos volen nodrir-se de la seva experiència per intentar tornar a Primera com més aviat millor

Moltes coses en comú han tingut Almeria i Granada al llarg de la temporada. Tots dos es van ubicar al pou des de ben aviat i allà van quedar incrustats fins al final de la competició. En total, ambdós  van sumar 21 punts i es van distanciar a 17 d'una salvació que ja es va antullar utòpica diversos mesos abans de confirmar-se matemàticament.

Ara, tant Almeria com Granada hauran d'afrontar una temporada a la sempre àrdua Segona Divisió. Tots dos contemplen que el seu pas per la lliga de plata sigui efímer i lluitaran per l'ascens. Per això, saben que han de tractar de confeccionar la millor plantilla possible, ja que a la Lliga Hypermotion cada partit està competit.

I, en aquest ordre d'idees, tots dos han detectat com a bona opció de mercat el veterà Jaime Mata, qui acaba contracte amb el Getafe el juny d'aquest 2024. Com ja s'ha informat que no hi ha previsió de renovació, l'ariet madrileny sortirà de franc aquest estiu. I tots els rumors el situen a Segona.

Jaime Mata, Powerhorse o Los Cármenes?

El periodista especialitzat en fitxatges Ángel García garantia que Almeria i Granada són els dos equips que, a hores d'ara, més possibilitats tenen d'incorporar Jaime Mata. És, sens dubte, un davanter més que interessant tenint en compte la seva prestigiosa carrera. Ha jugat 176 partits a LaLiga, tots amb el Getafe, amb un saldo a favor de 37 gols i 12 assistències.

També ha disputat una enorme quantitat de duels a Segona amb el Girona primer i amb el Real Valladolid més tard. Destaca, sobretot, el seu últim any amb el Pucela, la 2017/18, quan va anotar 35 gols a la lliga. Just aquest estiu va fitxar pel Getafe, club per al qual ha jugat fins ara.

EN DIRECTO | Despedida de Jaime Mata

En aquesta darrera temporada no ha acabat de consagrar-se als onzes inicials de José Bordalás. Així i tot, ha tingut l'oportunitat de jugar 35 partits i anotar 5 dianes a LaLiga. Tot i tenir 35 anys, ha demostrat que el seu olfacte de gol segueix vigent i que encara li queden uns anys de bon futbol.

Per això, Almeria i Granada estan batallant per convèncer el madrileny que vesteixi les seves respectives samarretes el curs vinent. Les seves aptituds de davanter fort i impertèrrit el converteixen en una opció més que atractiva per a qualsevol equip tenint en compte la idiosincràsia de la Segona Divisió, on impera el físic.