Jugadors de l'Espanyol B abans de començar un partit

Queda lliure: Un jugador del RCD Espanyol rumb el Barça?

Seria un reforç per al filial

Mentre Deco segueix submergit a trobar futbolistes que reforcin de manera immediata el primer equip del Barça, els directius també tenen obertes altres vies. Els caçatalents estan pendents de trobar jugadors joves que puguin rendir notablement al filial i que, a més a més, tinguin projecció per poder pujar al primer equip en uns anys.

L'equip de Rafa Márquez està plenament concentrat a intentar superar la promoció d'ascens per ser equip de Lliga Hypermotion el proper curs. Però això no impedeix que hagin començat a sorgir els primers rumors sobre possibles fitxatges per a la 2024/25. I un d'ells prové del gran enemic territorial dels culers, el RCD Espanyol.

El seu nom és Gori García, té 22 anys i el seu contracte amb l'entitat periquita venç a finals de juny d'aquest 2024. Per tant, si no signa la renovació, abandonarà l'Espanyol i es podrà buscar nou equip. I el Barça està a l'aguait, tal com informa l'Sport.

Gori García, projecció arruïnada per les lesions

El futbolista nascut a Arenys de Munt ocupa la demarcació de centrecampista ofensiu i una de les seves aptituds més grans és que domina les dues cames. Es va formar a la Damm fins que va arribar a les categories inferiors de l' Espanyol el 2015. Ara, nou anys després, pot dir adéu al club blanc-i-blau.

Tot i que la seva progressió ha estat notable en tot aquest temps, ha hagut de bregar amb dues gravíssimes lesions. Es va trencar dues vegades diferents el lligament creuat i ha hagut d'estar gairebé dos anys de baixa, entre l'octubre del 2021 i el setembre del 2023. Això sí, durant aquest curs, que l'ha invertit íntegrament amb l'Espanyol B a Segona RFEF, no ha hagut de passar per la infermeria.

Gori García va poder debutar a la 2021/22 amb el primer equip de l'Espanyol a LaLiga, però no ha tornat a disposar de minuts des d'aleshores; en part, a causa de la baixa que va haver d'afrontar setmanes després d'allò. Aquesta temporada, amb el filial, ha disputat 20 partits, en què ha anotat un gol i ha repartit una altra assistència. No ha estat titular indispensable a l'equip que va començar dirigint Manolo González i va acabar fent-ho Javi Chica, però sí que ha tingut minuts de molt nivell.