Alexia Putellas, jugadora del Barça

Gir d'última hora a la renovació d'Alexia Putellas

La seva continuïtat al Barça estava en dubte

Pocs jugadors a la història del Barça han tingut tanta transcendència com Alexia Putellas. La futbolista de Mollet del Vallès ha ajudat la secció femenina del club català a posicionar-se a l'elit. I ho ha fet sent la referent d'una generació que ja és llegendària, tant a l'entitat culer com a la selecció espanyola.

El contracte d'Alexia Putellas amb el Barça venç el mes de juny que ve i jugadora i club feia mesos que discutien sobre una possible renovació. En certs moments, la negociació s'havia estancat i havia adquirit certs tints tensos. I altres grans clubs havien aprofitat la situació per presentar suculentes ofertes a la jugadora catalana.

Al final, però, Alexia Putellas ha rebutjat totes aquestes propostes i ha decidit seguir lligada al club del seu cor. Aquesta informació de Relevo afegeix que el nou contracte que signaran inclourà dos anys i un més opcional. Si es compleix el report d'aquest mitjà, la renovació es farà oficial els pròxims dies abans de la final de la Champions League.

L'empremta d'Alexia Putellas amb el Barça

D'aquesta manera, el llegat d'Alexia Putellas continuarà vigent a Can Barça. És una de les jugadores que més samarretes ven, incloent-hi l'equip masculí a l'equació. Va arribar al Barça el 2012 i fa 12 anys que és una referència absoluta en l'ofensiva culer.

Va ser líder al Barça que va aconseguir la primera Champions femenina de la seva història i ha guanyat dues vegades la Pilota d'Or, sent la primera dona espanyola a aconseguir-ho. Els va conquistar, a més, de manera consecutiva.

Des de la seva arribada a la Ciutat Comtal el 2012 després d'una aventura d'un any al Llevant, Alexia Putellas ho ha guanyat absolutament tot. 7 Lligues, 7 Copes, 2 Champions i 2 Supercopes d'Espanya. A més, també pot presumir d'haver format part de la plantilla de la selecció espanyola femenina que va aconseguir conquerir la primera estrella de la història.

Als seus 30 anys, encara li queden reptes ambiciosos al davant, tant amb el Barça com amb 'La Roja'. Per exemple, li queda per guanyar una Eurocopa, l'únic títol que s'ennuega al combinat nacional. Amb el seu club té a tret conquerir la seva tercera Champions League, i la tercera del Barça, dissabte que ve 25 a la final contra l'Olympique de Lió.