Plantilla del RCD Espanyol en un entrenament

Descartat per l'Espanyol, ara el Reial Saragossa el vol per a la temporada que ve

Sortirà gratis aquest estiu l'equip periquito

S'acosta el mercat estival de fitxatges i això implica que als despatxos de tots els clubs s'estan preparant per prendre decisions. Alguns tenen més necessitats que altres i la finestra de contractacions no es viu amb la mateixa intensitat a totes les oficines. Una entitat que no es podrà alliberar de fer grans canvis a la seva plantilla és la de l'Espanyol.

Amb una situació econòmica una mica delicada i gairebé sense diners per poder invertir, abans d'establir per què jugadors aposten, han de decidir en qui no compten. I a Cornellà ja tenen determinat que un dels que no seguirà el pròxim curs és Óscar Gil. El futbolista il·licità de 26 anys ha perdut protagonisme amb el club català i està vivint els seus últims partits amb la carcassa blanc-i-blava.

Va arribar a Barcelona el 2020 i va començar sent important, encara que amb el pas dels anys ha anat reduint les seves prestacions i ara està inevitablement advocat a una suplència que sembla perpètua. El jugador de la pedrera Omar El Hilali li ha guanyat la partida i l'ha deixat en un segon pla. Amb tot, Óscar Gil acaba el contracte amb l'Espanyol aquest mes de juny i els directius periquitos no pretenen oferir-li la proposta de renovació.

El futur d'Óscar Gil

El periodista Ángel García informava fa uns dies que hi ha diversos equips de Segona Divisió interessats a aconseguir els serveis d'Óscar Gil. I altres fonts asseguren que un dels clubs més interessats a emprendre el seu fitxatge és el Reial Saragossa. El director esportiu, Juan Carlos Cordero, el té preseleccionat a la seva llista de candidats a reforç i intentarà persuadir-lo per jugar el pròxim curs a la Romareda.

Precisament el lateral dret és una de les parcel·les en què el Reial Saragossa pretenia posar afany i buscar jugadors que poguessin pujar el nivell. L'opció d'Óscar Gil és una que agrada enormement a tot l'entorn saragossista.

L'il·licità ja ha jugat 82 duels a la divisió de plata del futbol espanyol, 49 amb l'Espanyol i 33 amb l'Elx, el seu antic equip. És un futbolista amb bona presència tant ofensiva com defensiva, intens i fort al xoc que pot aportar seguretat al Reial Saragossa enrere i també auxiliar als atacs per banda.

Ara és Óscar Gil qui ha de prendre la decisió adequada sobre quina samarreta vestirà a partir de la temporada que ve. Tret de gir inesperat dels esdeveniments, militarà de nou a la Lliga Hypermotion, però vol trobar un projecte ambiciós amb què poder lluitar per l'ascens.