Xavi en roda de premsa al costat de Michel Sánchez

El Girona vol un dels preferits de Xavi Hernández al Barça

El Girona FC jugarà la Champions League i tindrà més força per convèncer nous jugadors

El director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, amb l'entrenador Michel Sánchez, estan treballant per construir la temporada que ve. El club treballa en algunes baixes de jugadors importants que no podrà retenir i fer una plantilla que pugui competir a la Champions League i a la Lliga. Els blanc-i-vermells mai no s'han allunyat dels primers llocs de la classificació i el que molts creien que era un somni s'ha convertit en realitat .

Després de la sortida d'Oriol Romeu al FC Barcelona l'estiu del 2023, a Montilivi es va creure que es perdia una peça clau al centre del camp. Tot i això, el seu paisà Aleix García juntament amb altres centrecampistes com Yangel Herrera han estat clau per mantenir el Girona FC a la part alta de la taula de la Primera Divisió espanyola.

Oriol Romeu ha tingut molt poca presència al joc blaugrana i Xavi Hernández no hi ha confiat. Tot i tenir contracte en vigor, s'ha parlat d'un possible retorn, ja que el d'Ulldecona no tindrà minuts al nou Camp Nou i Michel Sánchez el rebria amb els braços oberts. No és l'únic migcampista del Barça que agrada a Girona. El preferit de l'entrenador, el seu amic Sergi Roberto, acaba contracte el 2024 i encara no ha renovat.

A Girona es parla de l'interès del club al futbolista de Reus. Sap jugar el joc de toc que practica ara l'equip i pot jugar al mig del camp, però també de lateral. El problema és que el futbolista sempre ha dit que si abandona el Barça serà per jugar a l'estranger, en un club que no competeixi amb el seu ex equip. L'altre problema serien les sevespretensions econòmiques elevades.

Xavi vol que renovi

Igual que va passar el juny del 2023, quan Sergi Roberto estava a la corda fluixa, Xavi Hernández ho vol al seu equip i vol que renovi. L'any passat el futbolista ja va renovar in extremis per una temporada i aquest any és possible que es repeteixi aquest escenari. De moment, ni el club ni el jugador han parlat de futur.

La classificació per a la Champions, un as a la màniga

La classificació per a la propera edició de la Champions League és una carta del Girona FC a tenir en compte. El de Reus jugaria molt a prop de casa, en una Lliga que coneix i amb un estil que practica i li agrada.