Jugadors del Real Oviedo en un entrenament

El Getafe va fort per endur-se un futbolista del Reial Oviedo

José Bordalás necessita fitxar un extrem

Com es podia preveure, l'evolució del Getafe després de l'arribada de Bordalàs a la plantilla ha estat latent. L'elenc 'azulón' ha passat de fregar el descens el curs passat a lluitar per llocs europeus en aquest. I el tècnic alacantí vol mantenir la línia també a la 2024/25 i consagrar el seu equip a la zona alta de la taula.

Per això és conscient que s'haurà de reforçar amb encert al pròxim mercat de fitxatges, sempre amb el vistiplau de Juan Torres. Una de les demarcacions que, sí o sí, haurà de fortificar a l'època estival és la de l'extrem dretà. Mason Greenwood ha signat una campanya estel·lar, però al juliol tornarà al seu equip en propietat, el Manchester United, i, en principi, no tornarà a vestir la carcassa del Getafe.

Aquesta posició quedarà òrfena i haurà de ser ocupada per un nou fitxatge que emprengui l'entitat del sud de Madrid. Davant d'aquesta tessitura, els directius ja estan començant a contemplar quina és la millor opció. I un dels candidats que figura en aquestes llistes és el de Sebas Moyano.

Sebas Moyano, a l'òrbita del Getafe

L'atacant cordovès milita actualment al Reial Oviedo de la segona divisió i aquest any ha fet prou mèrits per guanyar-se el lloc en algun equip de Primera. Són 8 gols i 2 assistències que, per a un extrem, no són, per a res, males xifres. És un dels futbolistes més importants en els dibuixos de Luis Carrión i, per descomptat, el Reial Oviedo intentarà evitar la sortida el pròxim mercat estival.

Sebas Moyano és un jugador ràpid i àgil, protagonista habitual a les ofensives del seu equip i amb destresa per passejar i arraulir la pilota. Típic extrem no especialment alt que sempre resulta diferencial quan entra en contacte amb l'esfèrica. A més, una altra carta que juga a favor seu és que rendeix igual de bé al costat dretà que a l'esquerrà.

El de Villanueva del Duque té contracte en vigor amb el Reial Oviedo fins al juny de 2025. Davant la possibilitat que aquest no es renovi, l'elenc asturià valorarà vendre'l aquest estiu; sinó, marxarà el pròxim sense deixar ni un sol euro a les arques del club. El seu valor de mercat actual és d'1,5 milions i això són xifres més que interessants per al club 'Carbayón'.

Amb tot, Sebas Moyano ja ha demostrat encaixar a la perfecció en un equip amb un estil de joc en què es brinda molta importància a les tasques defensives i que centra les seves ofensives en el joc directe. I si José Bordalás s'hi ha fixat, per alguna cosa deu ser.