Ferran Torres celebrant un gol

Un equip italià ve a buscar Ferran Torres

El valencià és una potencial venda per a aquest estiu

S'acosta l'estiu i la cúpula directiva del Barça ja es comença a preparar per actuar al mercat de fitxatges. És un objectiu primordial el de confeccionar una plantilla competent per al pròxim curs poder aspirar a reptes més ambiciosos. I per això, caldrà invertir en futbolistes d'alt prestigi que puguin pujar el nivell de l'equip.

La situació econòmica del Barça és delicada i no permet gaire marge de maniobra, és cert. Tot i això, Joan Laporta ja va confirmar que LaLiga els ha permès ajustar-se a la regla de l'1:1. És a dir, que podran destinar tots els diners ingressats per una venda en un nou fitxatge; i això és una notícia molt positiva per als interessos de l'entitat catalana.

Per tant, abans de plantejar-se incorporacions, han de sortir alguns futbolistes que actualment integren l'equip. N'hi ha diversos que figuren a la llista, però un dels que té més paperetes és Ferran Torres. Als despatxos de Camp Nou l'han marcat com a transferible i esperen rebre ofertes per ell.

L'Inter de Milà, a l'aguait

La realitat és que, encara que ha tingut petits rampells de molta producció ofensiva, Ferran Torres és un dels atacants en què menys confia Xavi Hernández. Tot just ha disputat 11 duels com a titular en els 25 en què el tècnic egarenc li ha brindat l'oportunitat de jugar. En aquest quart centenar de partits, ha anotat 7 gols i ha brindat 3 assistències.

Raphinha i Joao Félix li han guanyat la partida a l'extrem esquerre, Lamine Yamal al dret i Robert Lewandowski a la punta. Amb tot, només Vitor Roque ha jugat menys que ell aquest curs a la parcel·la ofensiva. Per això, Xavi Hernández el considera una peça prescindible.

Sabent aquesta situació, l'Inter de Milà, molt interessat en ell, s'està preparant per enviar una oferta als directius blaugranes. Els Nerazzurri necessiten aire fresc a la seva línia d'atacants per al pròxim curs i Ferran Torres és la seva opció favorita. La proposta podria vorejar els 30 milions d'euros; i això no és cap tonteria.

Tot i que al principi Joan Laporta volia recuperar els 55 'quilos' que va invertir per ell el gener del 2022, és conscient que s'augura improbable que algun equip hagi de pagar aquesta suma. Per això, ha baixat la guàrdia, ja que sap que podria destinar aquests 30 milions de la venda al fitxatge d'un altre atacant que pugui rendir millor que el valencià.