Manuel Pellegrini i els jugadors del Real Betis celebrant un gol

El futbolista que el Betis té difícil vendre

Manuel Pellegrini no compta amb aquest centrecampista i li busca una sortida encara que acaba contracte el 2026

La temporada del Real Betis no està sent tan bona com es podia esperar al principi. L'equip andalús es va marcar l'objectiu de lluitar per una quarta plaça que ja sembla del tot inviable. De fet, no tenen ni tan sols garantida la participació en competició europea el pròxim curs; han de lluitar per acabar a la setena plaça i resar que el Mallorca no venci a la final de la Copa del Rei.

Dins d'aquesta mala versió de l'equip, però, es poden extreure algunes conclusions positives. El seu centre del camp ha funcionat pràcticament a la perfecció, amb un Isco tornant a ser el d'abans i amb un Guido Rodríguez que manté el nivell. A Nabil Fekir li costa més del compte, però poc va recuperant sensacions.

Tot i això, el que sembla un cas perdut ja és William Carvalho. El portuguès, que està disputant la seva sisena temporada al Benito Villamarín, ha deixat de ser aquell centrecampista determinant que una vegada va ser al Real Betis. I a Manuel Pellegrini se li ha esgotat la paciència.

William Carvalho, a la rampa de sortida

Des de començament de temporada, William Carvalho a penes ha partit de titular en 10 partits; i això que el Real Betis ha participat en tres competicions. I en una d'aquestes últimes titularitats, la de la tornada de l'eliminatòria de Conference League davant del Dinamo Zagreb, va deixar una imatge que el va afeblir encara més. Va fallar en excés i es va mostrar, insegur i descol·locat sobre la taula.

Amb tot, encara que el seu contracte no venç fins al juny de 2026, el club verd-i-blanc està decidit a buscar-li una sortida el pròxim estiu. Això sí, saben que no serà gens senzill, ja que, donat el seu fluix nivell, sembla complex que algun equip estigui disposat a invertir diners pel seu fitxatge. I això que el seu valor actual ronda els 6 milions d'euros.

William Carvalho | Real Betis - Conheça o Volante Português alvo do Flamengo

Manuel Pellegrini vol dur a terme un rentat de cara al seu planter de cara al pròxim curs. L'Enginyer, si finalment es queda al Real Betis, està per la tasca de descartar els jugadors amb els que no compta i reforçar-se amb efectius que puguin rendir millor. No es planteja una altra temporada en què la seva residència habitual no sigui a les parades europees.

I, com dèiem, un dels que té més paperetes de sortir és William Carvalho. El portuguès, als gairebé 32 anys, està mostrant el nivell més baix de l'última dècada. I al Benito Villamarín requereixen integrants que puguin garantir bon rendiment per poder retornar a la tan anhelada Champions League.