Jugadors del Vila-real celebrant el títol d'Europa League

Un futbolista proposa tornar al Vila-real

Va marxar de l'equip de Castelló el gener del 2023

Als despatxos de l'Estadi de La Ceràmica estan plenament submergits aquests dies a trobar un porter que pugui exercir el rol de suplent de Jorgensen. Ja vam saber fa unes setmanes que Pepe Reina no continuaria vestint de groc i, per tant, la seva posició ha quedat deserta. Hi ha un parell de noms que figuren com els favorits entre els directius i el cos tècnic: Diego Conde, del Leganés, i Rubén Blanco, de l'Olympique de Marsella.

Tot i això, el diari MARCA ha informat que hi ha un arquer que s'ha autoconvidat a la festa. Gerónimo Rulli s'hauria ofert per tornar al Vila-real, assumint fins i tot que la seva participació seria efímera, ja que Jorgensen s'augura inamovible de la titularitat. El porter argentí encara no ha obtingut resposta, ja que la seva proposta està sent valorada.

La tornada de Rulli al Vila-real, complexa

Tot i això, no s'augura gens fàcil que Gerónimo Rulli pugui retornar a la Ceràmica. L'Ajax va pagar 8 milions per ell, precisament al Vila-real, fa un any i mig i no el deixarà escapar així com així, ja que el seu contracte amb l'elenc neerlandès s'estén fins al juny del 2026. I els castellonencs plantejaven no gastar-se gaires diners en la contractació d'un porter suplent.

Amb el 'Submarino Amarillo' va jugar durant dues temporades i mitja; des d'estiu del 2020 fins al gener del 2023. En total va disputar 80 duels, en els quals va rebre 71 gols; a més, va poder deixar la porteria a zero en 34 ocasions (42,5%). I, per si això fos poc, va anotar el gol decisiu a la tanda de penals de la final de l'Eurocopa que va permetre al Vila-real aixecar el primer títol de la seva història.

La seva aventura a l'Ajax no està resultant tan profitosa com ell s'esperava; aquest curs ha estat el tercer en discòrdia. Quan el tècnic John van 't Schip va substituir Maurice Steijin, Diant Ramaj va passar a ser el titular; abans ho era Jay Gorter. I Rulli fins i tot ha hagut de jugar un partit amb el filial.

El que és clar és que cap dels dos va confiar en Gerónimo Rulli i això va passar factura a l'argentí. L'arquer criat a Estudiants La Plata amb prou feines ha pogut participar en 7 xocs aquest any; ha encaixat 12 gols.

De fet, aquesta situació ha estat una constant al darrer any i mig. Rulli ja va ser relacionat amb el Vila-real l'estiu passat, quan tot just feia sis mesos que era a Amsterdam. Aquella vegada, els castellonencs buscaven arquer titular i finalment es van decantar per Jorgensen.