Plantilla Reial Madrid en partit vs Leipzig

El futbolista nerviós per la possible arribada de Mbappé al Reial Madrid

La incorporació de l´astre gal a la dinàmica merenga podria suposar la sortida d´un dels grans noms del planter actual

Era evident que tard o d'hora arribaria el moment i finalment, sembla, ha arribat. Kylian Mbappé va comunicar durant el migdia del dijous 15 de febrer a Al-Khelaïfi que abandonarà el PSG una vegada finalitzi aquesta campanya. Això ha provocat una felicitat absoluta a l'entorn merengue, ja que tot apunta que vestirà la carcassa blanca del Real Madrid el curs vinent.

És un fitxatge que ha estat cuit a foc molt lent. Florentino Pérez ha fet fins a dos intents previs per intentar pescar Kylian Mbappé sense èxit. Tot i que l'astre francès somiava arribar al Santiago Bernabéu, sempre s'han imposat factors externs que ho han impedit, fins ara.

Aquesta vegada, però, ja sembla la definitiva. Això sí, l'arribada de Kylian Mbappé al Real Madrid podria suposar que un dels atacants actuals del club hagi de fer les maletes. I no és cap altre que un Rodrygo Goes que no ha acabat de despuntar.

Rodrygo Goes BEST Real Madrid GOALS!

Kylian Mbappé: Vinicius sí, Rodrygo no

En primera instància, des que es va començar a percebre l'arribada de Mbappé al Madrid, tots els rumors auguraven que el que sortiria seria Vinicius. Bàsicament, perquè el '7' merengue juga en la mateixa posició que el francès: pel costat esquerre. Així i tot, les últimes actuacions del brasiler han evidenciat que és un futbolista de primeríssima talla mundial.

Per això, ara la patata calenta està a les mans de Rodrygo Goes. No ha aconseguit, ni de lluny, mostrar el mateix nivell que Vinicius i, de fet, les seves es titllen com a prestacions irregulars. Espurnes puntuals i aïllades d'enorme talent, però, en termes generals, un atacant no tan verinós com s'esperava.

L'arribada de Kylian Mbappé, doncs, provocaria que Rodrygo passés a un segon pla i això no beneficia ningú. Per això, el brasiler podria ser considerat com a transferible. Florentino Pérez, sabent, a més, que pot obtenir una bona suma per la seva venda, escoltarà totes les ofertes que arribin.

Els números de Rodrygo Goes

Amb tot, Rodrygo Goes està lluny de ser aquell futbolista diferencial que s'esperava que fos quan es van invertir 45 milions per ell al 2019. Per descomptat, està per sota del seu homòleg Vinicius, que sí que ha demostrat saber endur-se l'equip a l'esquena i ser determinant als últims metres.

Rodrygo Goes suma 13 gols en els 35 partits en què ha tingut presència aquesta temporada a totes les competicions. És només un més que el suplent Joselu, que ha disputat 1.107 minuts menys que el brasiler. Vinicius també n'acumula 12, però va estar diverses setmanes lesionat i ha jugat 13 partits menys que Rodrygo.

Per tant, amb les dades a la mà, Rodrygo Goes és l'atacant merengue que menys està rendint aquesta temporada. I això ja és una cosa habitual en els darrers anys. Per això, si finalment arriba Mbappé, la seva sortida és una realitat més que possible.