Tomás Roncero llançant missatge a Mbappé

[VÍDEO]: Tomás Roncero s'emociona, canvia d'opinió i envia una exigència a Mbappé

L'astre francès va anunciar que deixa el PSG i el periodista esportiu s'hi dirigeix en un vídeo publicat a AS

Sant Valentí va ser el 14 de febrer, però la festivitat de l'amor es va allargar més del compte al Real Madrid. L'endemà, el dia 15, es va fer un pas important perquè es pugui complir el somni romàntic i fantasiós del madridisme: l'arribada de Kylian Mbappé. L'atacant del PSG va comunicar a Al-Khelaïfi que abandonarà l'entitat parisenca un cop finalitzi la temporada.

Amb això, tal com informa el periodista Fabrizio Romano, el francès deixarà de cobrar una suma rellevant de diners que havia acordat amb l'emir si seguia a França. Allò que es coneix com el bonus de fidelitat. A més, segons la mateixa font, el Real Madrid li ofereix una quantitat salarial inferior a la que va posar sobre la taula fa un parell de temporades.

Per tant, si Kylian Mbappé es decideix finalment per vestir la carcassa blanca de l'equip merengue, estarà recol·lectant menys diners dels que percebria si es quedés a PSG. El canvi d'aires es produiria, doncs, per motius esportius. I això ha agradat a molts seguidors del Real Madrid que ja s'havien oposat al fitxatge, com és el cas del periodista esportiu Tomás Roncero.

El descontentament inicial de Tomás Roncero

El periodista d' El Chiringuito i d' AS acumulava una mena de rancúnia cap a Kylian Mbappé per no haver acceptat d'oferta del Madrid en cap de les dues propostes anteriors. Sospitava que ell tenia el somni de jugar al Santiago Bernabéu, però que s'havia deixat persuadir per diversos elements. Entre ells, els diners, Al Khelaïfi i fins i tot Emmanuel Macron.

Després d'això, Tomás Roncero havia optat per adoptar una postura contrària a la de l'arribada de Kylian Mbappé al Real Madrid. Al·legava que Florentino Pérez havia de deixar escapar un futbolista que tantes vegades havia tingut l'oportunitat de vestir el blanc i tantes vegades l'havia refusat per motius extraesportius. Tot i això, després d'haver sorgit la notícia de la marxa del francès del PSG, el periodista ha canviat de semblar.

REACCIÓN RONCERO a MBAPPÉ FUERA DEL PSG ESTE VERANO ¿REAL MADRID?

La recollida de cable de Tomás Roncero

En un vídeo publicat a la web de l'AS , Tomás Roncero es dirigeix directament a Kylian Mbappé i li llança diversos missatges. “Sembla que el conte del llop es va acabar i això s'agraeix perquè sembla que això mai no passaria. Sembla que, per fi, el teu somni infantil dels còmics ho vols fer veritat”, li diu.

“Una vegada et posis la samarreta ja seràs un dels nostres, per més que t'hagis equivocat, tots ho podem fer”, afegeix Tomás Roncero. D'aquesta manera, el periodista va decidir estovar la seva postura i concedir una oportunitat a l'atacant francès.

Això sí, abans de recolzar-li definitivament, li proposa una disculpa massiva a l'afició merengue. "Només et demano que a la teva primera declaració li demanis disculpes a l'afició del Reial Madrid perquè no vas estar a l'altura", conclou.