Jugadors del Barça Atlètic celebrant un gol

El València vol pescar al Barça: El jove valor que interessa els ches

Un jugador del planter blaugrana ha cridat l'atenció de Rubén Baraja per reforçar el centre del camp de l'equip valencianista

Encara queden diverses setmanes de campionat i el València, encara que ningú ho esperés, segueix viu en la baralla per endinsar-se en llocs europeus. Baraja ha estat capaç de bregar amb la pèssima gestió de Peter Lim i ha espremut el talent d'un equip ple de jugadors del filial. Precisament els joves són els que han estat capaços de fer un pas endavant i donar ànima a la plantilla valencianista.

El 'Pipo' Baraja ha empeltat en tots aquests chavals el compromís que suposa portar al pit un escut de la grandesa del València CF. Així doncs, atès que el mandatari no està gaire per la tasca de desemborsar diners al seu club, la idea de la direcció esportiva che és la de mantenir aquesta essència. Per això, ja comencen a valorar diverses opcions de joves talents espanyols que puguin ingressar a la dinàmica de l'entitat de Mestalla.

En aquesta tessitura, un nom que figura a la llista de candidats és el de Marc Casadó, del planter del FC Barcelona. Acaba contracte aquest mateix juny i el València podria pescar-lo de manera gratuïta i proposar-li un projecte de creixement. Haurà de batallar amb el Granada, també interessat, per convèncer-lo.

Situació de Marc Casadó al Barça

Tot i que Marc Casadó ja acumula 34 convocatòries amb el primer equip del FC Barcelona, Xavi Hernàndez encara no li ha donat l'oportunitat de debutar a LaLiga. Sí que ho ha fet a la Champions League, tot i que amb prou feines ha comptat amb 22 minuts distribuïts en dos partits. Així doncs, és evident que l'equip culer no hi veu un projecte de jugador del Barça.

De fet, és la mateixa entitat catalana la que té la potestat de decidir si el curs vinent es queda a la Ciutat Comtal o si s'haurà de buscar nou equip. Tot i que el seu compromís contractual venç el proper mes de juny, el Barça pot activar la renovació automàtica per una temporada més. Tot i això, encara no hi ha hagut avenços en aquest sentit i el seu futur és avui dia un enigma.

La realitat és que és figura clau al Barça Atlètic, on és capità, i que la Primera RFEF ja li queda petita. Encara que, això sí, acudir tantes vegades convocat amb el primer equip i no jugar està llastrant la seva progressió immediata. Per això mateix, el vallesà s'estaria plantejant una sortida.

Marc Casado | Full Season Show | 2022/23

Marc Casadó, al compàs d'Hugo Guillamón

L'arribada de Marc Casadó al València suposaria, sens dubte, una pujada exponencial de talent per als de Rubén Baraja. Tot i que la seva medul·lar està ben recolzada, amb noms com els de Pepelu, Hugo Guillamón o l'emergent Javi Guerra, també és cert que requereixen reforços.

Pepelu sembla inamovible en un pivot en què sol estar acompanyat per Hugo Guillamón. Precisament 'el tiburón Guillamón' seria el principal rival de Marc Casadó al València, ja que tots dos disposen de capacitats similars. Són migcampistes de tall més defensiu i de contenció i, a més a més, tenen un enorme talent per a la sortida de pilota.