Plantilla de l'Atlètic de Madrid 'B'

El futbolista de la pedrera de l'Atlètic que vol el Reial Saragossa

Víctor Fernández ja ha trobat l'home ideal per reforçar la defensa

És evident que l'actual temporada del Reial Saragossa es pot titllar de decebedora. L'equip aragonès va començar de forma meteòrica el curs, coquetejant amb els llocs de dalt i somiant amb el tan anhelat retorn a Primera Divisió. Tot i això, amb el pas de les setmanes el nivell va anar baixant i ara, mancant 5 jornades per al final, no aspiren a res.

De fet, tan malament les coses han anat aquesta campanya que per la banca de l'equip aragonès han passat fins a tres entrenadors diferents. Amb l'últim, Víctor Fernández, l'equip ha mostrat una versió diferent i millorada; i volen mantenir aquesta línia per a la 2024/25 poder lluitar per l'ascens. Per això, saben, és primordial actuar bé al mercat de fitxatges estival i reforçar els punts febles de l'actual planter.

El tècnic aragonès té com una de les prioritats fitxar un defensa que ajudi a millorar l'actitud defensiva de l'equip. I, davant aquesta tessitura, als despatxos de la Romareda ja han escollit l'home a l'ideal, Marco Moreno.

Marco Moreno, l'objectiu del Reial Saragossa

Tot i ser el capità del seu equip actual, l'Atlètic de Madrid 'B', Marco Moreno sent la necessitat d'emprendre una nova aventura la temporada que ve. Se sent preparat per fer un salt a la seva carrera i jugar a una divisió superior que la Primera RFEF. A més, el Cholo Simeone no li està concedint l'oportunitat de disposar de minuts amb el primer equip i per això, el central canari vol abandonar el club.

Marco Moreno té diverses 'nòvies' a Segona Divisió, però qui sembla més a prop de poder fitxar-lo és el Reial Saragossa. Tot i que té contracte amb l'elenc 'colchonero' fins al 2025, el seu valor de mercat és de només 300.000 euros, xifres viables per als aragonesos. Els aragonesos el contemplen com l'escuder perfecte d'Alejandro Francès a la defensa.

Marco Moreno -Atletico de Madrid 22- 23

Altres alternatives per a Marco Moreno

El defensor de 23 anys no és només a l'agenda d'equips de la divisió de plata del futbol espanyol. Altres clubs de les primeres lligues de Portugal i Països Baixos, segons alguns informes, també el tenen monitoritzat. Això és una amenaça real per al Saragossa, ja que Marco Moreno prima per sobre de tot poder jugar a l'elit.

Els seus 1,91 metres d'alçada l'ajuden a tenir una contundència abismal en accions defensives. Fort al tall i impertèrrit en les situacions aèries, el seu potencial és abismal i per això té diversos equips al darrere. El Reial Saragossa, com dèiem, és un dels que més fort està apostant per ell i la Romareda és una destinació més que possible per a Marco Moreno.