Jugadors del Chelsea celebrant un gol

El Girona lluita per un dels fitxatges més cars de la història del Chelsea

Míchel busca reforços per competir a la pròxima edició de la Champions

Encara no és matemàtic, però ho serà d'aquí uns dies. Tret de catàstrofe inesperada final, el Girona confirmarà la utopia i es classificarà per al Champions League 2024/25. I, evidentment, no volen que la seva aventura a la competició de les estrelles sigui un mer miratge, volen competir al màxim.

Per això, i també per mantenir el seu bon estat de forma a LaLiga, els de Míchel hauran de reforçar el seu planter aquest estiu. I, a hores d'ara, ja no serveix qualsevol fitxatge. Al nord de Catalunya saben que s'han de fixar en futbolistes de primer nivell que puguin pujar el rang actual del vestidor gironí.

Evidentment, la capacitat econòmica del Girona, per més que pertanyin al City Football Group, no permet fer inversions d'alta suma. Així i tot, la direcció esportiva, liderada per Quique Cárcel, farà tot el possible per confeccionar una plantilla digna de la Champions League. I, en aquest sentit, el primer objectiu de mercat és Marc Cucurella.

Marc Cucurella, el somni del Girona

Ja ha passat per Barça i Espanyol, ho va fer en la seva etapa formativa, i ara, per tancar el cercle de grans equips catalans, li resta vestir el blanc-i-vermell del Girona. De primeres, la seva arribada a Montilivi s'augura molt complexa, ja que el Chelsea, el seu equip actual, va pagar 65 'quilos' per ell i no el deixaran sortir a qualsevol preu. Això sí, són conscients que cap equip no arribarà a aquestes quantitats i, segons alguns informes, començaran a contemplar ofertes que rondin els 40.

La realitat és que, tot i que Marc Cucurella és titular gairebé indiscutible actualment, no entra als plans de l'equip londinenc per a la 2024/25. El català no està sent gens determinant i amb prou feines ha anotat un gol i ha brindat una assistència en els 21 duels que ha disputat amb l'equip Blue. Per això, planegen vendre'l aquest estiu i invertir els diners en un futbolista que pugui aportar més al flanc esquerre.

I al Girona li agradaria aprofitar aquesta situació per reforçar el lateral esquerre. La continuïtat de Miguel Gutiérrez és incerta i a Míchel li agradaria portar Marc Cucurella. Evidentment, el seu elevat preu és un enorme handicap, però Quique Cárcel planeja oferir al Chelsea una cessió amb opció a compra.

Ara, doncs, tot depèn ara de l'elenc londinenc, que també necessita alliberar FPF i pagar una fitxa menys els podria ajudar. Veurem com avancen les negociacions entre Girona i Chelsea.