Alacain Murcia

El futbolista del Deportivo de la Corunya que interessa al Múrcia

Els pimentoners busquen un davanter per al seu nou projecte

El Reial Múrcia vol que aquesta temporada sigui la bona, després d'un altre any de disgustos a la Primera Federació. Els pimentoners comencen a moure's al mercat a la recerca de jugadors interessants que dotin de més recursos l'equip. La seva afició espera amb ànsies aquests moviments que il·lusionin els seus seguidors.

El periodista Ángel García de CAZURREANDO, al compte de Twitter, explica que l'equip murcià s'ha fixat en Raúl Alcaina, un interessant jugador del Deportivo de la Corunya. El propietari de l'equip, Felipe Moreno, pensa en el jove atacant esportivista, que busca potenciar un atac que necessita més gols.

Sense Gols no es compleixen els objectius

La temporada passada, els murcians únicament van anotar 38 gols, una mitjana molt baixa per a un equip que té com a objectiu pujar. José Carrillo, amb 9 gols, és el golejador de l'equip; la resta de la plantilla no supera ni els cinc gols per jugador. Unes xifres molt pobres i difícils de sostenir.

En el cas de Raúl Alcaina, té contracte fins al 2026 i, amb l'ascens del Deportivo a Segona, entén que necessita buscar més minuts. Entre Lucas Pérez, Iván Barbero, David Mella i Yeremay, tanquen la porta al de Museros. Només va disputar 13 partits a la categoria, el seu primer any en el conjunt gallec, al qual va arribar del CD Alcoià.

José Carrillo un bon acompanyant

Fran Fernández juga amb un 4-4-2 on els davanters tenen molt de protagonisme, especialment els joves. Es caracteritza per potenciar jugadors, cosa que l'ha portat a fitxar pel Reial Múrcia. José Carrillo pot ser una bona punta per formar aquesta dupla que pretén l'entrenador.

Raúl Alcaina es va formar a les categories inferiors del Llevant, va arribar al seu Juvenil A amb 17 anys i va anar escalant etapes fins a passar a l'Atlètic Llevant, filial dels granotes. Allà va anotar 11 gols en 57 partits. Va ser fugaçment cedit al Castelló, anotant un gol en 19 partits, i va tornar al filial granota.

Una cessió per guanyar temps de joc

Va estar dues temporades més sota el comandament d'Adrián Esteve fins a la trucada de l'Alcoià. A Alcoi va viure la millor temporada de la seva carrera, amb 9 gols en 37 partits a Primera Federació. El Deportivo ho va incorporar aquesta temporada, compten amb ell per al futur i accepten la idea del jugador d'adobar-se fora una temporada, així tots guanyen, el jugador i el club.

És un bon finalitzador, li agrada disparar amb les dues cames i va bé al joc aeri, aprofitant la seva estatura. Mesura 1,81 m, és un davanter prou corpulent i molt fi al primer toc. És tot un motivador, es mou molt i es pot col·locar en altres posicions de l'atac com a extrem o segona punta.