Rubén Baraja a Mestalla amb possible fitxatge de València

El futbolista acabat que sona per al València

L'equip de Rubén Baraja es planteja incorporar un veterà jugador amb àmplia experiència a LaLiga

El València s'està mostrant enormement solvent aquesta campanya tant a l'àmbit ofensiu com defensiu. Tot i que s'augurava una temporada complexa per als ches, Rubén Baraja ha aconseguit esprémer el talent dels seus joves futbolistes i posicionar l'equip en una posició insospitada. Per això, ara vol complementar el seu juvenil planter amb futbolistes més experimentats.

Sobretot després que a l'hivern hagués d'abandonar l'entitat valencianista el jugador més veterà de la plantilla, Gabriel Paulista. Davant d'aquesta tessitura, comencen a sorgir diversos rumors sobre possibles candidats per reforçar el València. I un d'ells, Jesé Rodríguez, fins i tot es podria incorporar abans del final del present curs.

L'interès del València a Jesé

Des que l'exfutbolista del Reial Madrid i el PSG, entre d'altres, es quedés sense equip l'1 de gener, han estat molts els equips espanyols que s'han plantejat contractar-lo. Com és agent lliure, Jesé es podria incorporar en qualsevol moment de la temporada sense necessitat d'esperar el mercat de fitxatges.

El que Rubén Baraja i els directius ches consideren que l'atacant podria aportar al València és, sobretot, experiència i veterania. En un equip tan jove com el seu es requereixen figures amb més trajectòria per poder formar bé les noves generacions. I, a més, la seva arribada podria ajudar el conjunt blanquinegre a lluitar per entrar a Europa després de diverses temporades sense aconseguir-ho.

Pot habitar tant a la posició de davanter centre com a la d'extrem i això interessa enormement Rubén Baraja. Per això, a la capital del Túria s'estan plantejant oferir-li un contracte fins a final de temporada i, a partir d'aquí, avaluar-ne el rendiment per prolongar o no la seva estada.

Los 18 Goles De Jese Rodriguez Con El Real Madrid

La trajectòria de Jesé

Als 31 anys, el futbolista canari es troba sense equip i en ple procés de recerca d'una nova aventura. Els seus últims periples en equips de diversos països no han resultat tan exitosos com s'esperaven. Jesé Rodríguez, després d'abandonar el PSG el desembre del 2020, no ha triomfat ni a Las Palmas ni a la Sampodria ni a Ankaragücü ni al Coritiba .

De fet, no ha estat més de sis mesos en cap dels tres darrers equips esmentats. Per això, ara està a la recerca d'un nou repte que, si pot ser, li porti de tornada a Espanya. La realitat és que mai no ha arribat a ser aquell talentós futbolista que prometia ser en les primeres actuacions amb el Reial Madrid a principis de la dècada passada.

Però, així i tot, els clubs que hi han mostrat interès tenen una petita escletxa d'il·lusió en què el canari recuperi aquella versió. Sobretot, ara que sembla haver abandonat tota la problemàtica extraesportiva en què el futbolista insistia a endinsar-se.