Cholo Simeone al Civitas Metropolità

El central de 21 anys que vol l'Atlètic de Madrid per rejovenir la defensa

El Cholo Simeone patirà dues baixes a la defensa i planeja fitxar un prometedor futbolista que l'està trencant a la Premier League

La temporada de l'Atlètic de Madrid en l'àmbit defensiu està sent una mica agredolça. La nova versió més ofensiva que ha implementat el Cholo Simeone ha suposat concedir més espais al primer terç del camp. I, per això, els blanc-i-vermells estan encaixant més gols del que és habitual.

Són el sisè equip menys golejat de LaLiga i al tècnic argentí li agradaria tornar a fortificar-se en aquesta parcel·la de cara al pròxim curs. Tot i que encara queden molts reptes esportius per competir en aquests mesos restants, els despatxos de l'Atleti ja s'estan preparant per actuar al mercat de fitxatges.

Sabent que dos defensors d'enorme prestigi, com Savic i Mario Hermoso, abandonaran el club al juny, la prioritat és reforçar la defensa. Per això, els observadors de l'Atlètic ja han presentat algun possible candidat per arribar a Madrid. El que encapçala la llista és Murillo, del Nottingham Forest.

La irrupció de Murillo

El joveníssim defensor brasiler (21 anys) s'ha postulat com un dels defenses més prometedors de la Premier League en la seva primera temporada a la lliga anglesa. Va arribar al Nottingham Forest l'estiu passat després que els Tricky Trees hi invertissin 12 milions d'euros. Murillo l'estava trencant al Corinthians i s'havia guanyat a pols una oportunitat al futbol europeu.

Amb tot, a aquestes alçades de la temporada ja ha pogut disputar 24 partits amb el Nottingham Forest, mostrant un elevadíssim nivell a la gran majoria. El brasiler ha aconseguit la titularitat a l'equip anglès i actualment té un valor de mercat de 22 milions d'euros, segons el portal Transfermarkt .

Murillo ► Nottingham Forest ● Defensive Skills & Goals 2023 | HD

Com que a la Premier no estan permeses les clàusules de rescissió, Atlètic i Nottingham hauran de negociar el possible moviment del brasiler al Civitas Metropolità. Des de Madrid preveuen que l'equip del centre d'Anglaterra sigui exigent a les converses.

Això, però, no preocupa especialment Enrique Cerezo, ja que les sortides de Savic i Mario Hermoso alliberaran molta massa salarial que es podrà emprar per completar el fitxatge de Murillo. Aconseguir-ne la incorporació podria suposar, a més, guanyar un central de garanties per a molts anys.

A més, l'equip de Nuno Espírito Santo està batallant per la permanència. Així doncs, el fet d'acabar baixant seria una carta més per a l'entitat 'colchonera'.