Siro López, streamer

Siro López de blaugrana: Les xarxes no s'ho creuen

El conegut periodista, fanàtic del Reial Madrid, es va enfundar en una samarreta blaugrana per participar en un torneig solidari

El nom de Siro López ha estat un dels més esmentats a les xarxes socials les últimes setmanes. El periodista esportiu gallec de 67 anys va protagonitzar una mediàtica discussió amb algun dels seus excompanys de Punto Pelota, com Josep Pedrerol. Tot i això, fa un parell de mesos, el seu nom es va massificar a Twitter (o X) per una altra circumstància totalment diferent i una mica menys tensa.

Siro López va participar en el torneig solidari Ibainèfic , organitzat pel streamer Ibai Llanos amb la voluntat de recaptar fons per a causes socials. Van jugar els partits amb els noms i les equipacions dels equips de la Kings League i el periodista va militar a Jijantes.

El club de Gerard Romero, periodista especialitzat al Barça, es distingeix amb els colors blaugranes difuminats. Aquesta samarreta va ser la que va haver de lluir Siro López, un fanàtic confés del Reial Madrid. La imatge va ser realment cridanera tenint en compte l'adversitat que mostrava normalment el periodista gallec amb el Barça.

A qui segurament li devia agradar enormement aquesta circumstància va ser a la seva dona, Julia, que és seguidora de l'equip culer. Per salvaguardar el seu sentiment merengue, quan Siro López va anotar un gol al torneig benèfic, ho va celebrar amb el 'siuu' de Cristiano Ronaldo.

La trajectòria professional de Siro López

Siro López és un reconegut periodista esportiu espanyol amb una destacada trajectòria als mitjans de comunicació. La seva incursió al món del periodisme esportiu va començar a la dècada de 1980, quan es va unir a l'equip de redacció de la revista 'Don Balón', una de les publicacions més influents en l'àmbit futbolístic d'Espanya. Des de llavors, López ha tingut un paper fonamental en la cobertura d'esdeveniments esportius de primer nivell, especialment centrat en el futbol i el bàsquet.

No obstant això, va ser a la televisió on Siro López va aconseguir més reconeixement i popularitat. Al llarg de la seva carrera, ha participat en nombrosos programes esportius, destacant el seu paper com a comentarista i analista en cadenes de televisió de gran prestigi com Canal+ i Movistar+. També va tenir presència a la tertúlia Punto Pelota. La seva relació actualment amb el món del periodisme esportiu l'exerceix a través del seu canal de Twitch.