Frenkie de Jong en roda de premsa

[VÍDEO]: Frenkie de Jong no pot més i esclata contra la premsa

El migcampista neerlandès acudeix a la roda de premsa protocol·lària abans del duel de vuitens de final contra el Nàpols i aprofita per atiar els periodistes

Durant els últims mesos, Frenkie de Jong ha estat a la boca del llop constantment. Les seves actuacions sobre el verd han aixecat una enorme saga de crítiques, ja que fa temps que el barcelonisme no pot gaudir de la seva millor versió. Tot això, segons ha estat informant part de la premsa esportiva, hauria pogut portar el Barça a prendre la decisió de vendre'l el proper estiu.

Altres rumors sorgits pels mitjans de comunicació indicaven que havia estat el mateix futbolista el que, atesa la dramàtica situació esportiva del club, hauria demanat sortir traspassat. I això no havia estat corroborat ni desmentit per cap font oficial provinent del club. Fins ara.

Frenkie de Jong va ser el jugador encarregat d'anar a la roda de premsa protocol·lària abans del duel del Barça contra el Nàpols al sud d'Itàlia. I quan un periodista li va preguntar precisament per la seva renovació, el neerlandès va esclatar com no ho havia fet mai.

Les crítiques de De Jong a la premsa

“Últimament m'estic irritant una mica. Estic emprenyat amb el que escriu la premsa en general, surten moltes coses que no són veritat. No ho puc entendre, no sé com no us fa vergonya dir-ho”, responia el futbolista.

Però això no es quedaria aquí, ni de bon tros. En les següents preguntes, Frenkie de Jong va mantenir el to crític amb la premsa i no va dissimular el seu cabreig. "Cadascú pot tenir la seva opinió, però això de les mentides ho heu de canviar ", afegia el neerlandès.

Va concloure el tema amb un: "Sé que moltes coses s'inventen perquè escriviu coses que no són veritat. Ho esteu fent en general amb molts jugadors i entrenadors. No tinc la sensació que aneu a canviar, però hauríeu de fer-ho perquè no podeu escriure coses que no són veritat”.

La renovació de Frenkie de Jong amb el Barça

Durant les darreres setmanes, Frenkie de Jong ha protagonitzat gran part de l'actualitat culé als diversos mitjans de comunicació esportius d'Espanya. Tot i que, com ell mateix considerava, totes aquestes informacions formaven part d'una narrativa errònia i inventada. Així ho definia ell mateix:

"Esteu parlant molt del meu contracte, situació, salari i és molt fum i mentida. Dieu que estic cobrant com 40 i tal i està molt lluny de la realitat. S'han inventat una història que no és veritat, ja estic molt feliç al Barça, és el club dels meus somnis i espero seguir molts anys aquí”.

Amb tot, la realitat és que la relació contractual entre el Barça i Frenkie de Jong està establerta fins al juny del 2026. Aquesta temporada està sent una de les seves més fluixes amb la samarra blaugrana des que arribés al club a l'estiu del 2019. N'ha disputat 24 partits i ha vist porta en una única ocasió.