Muntatge amb una imatge del Santiago Bernabéu de fons ia la dreta, en primer terme, Kepa assenyalant l'escut del Reial Madrid de la samarreta

El preu que podria pagar el Reial Madrid per quedar-se Kepa en propietat

El porter va venir a substituir Courtois per la seva lesió però no comptava amb la competència de Lunin

La lesió de Thibaut Courtois és, ara com ara, la pitjor notícia que ha rebut el Reial Madrid aquesta temporada. El porter belga ja fa sis temporades que defensa la porteria merengue i s'ha convertit en un dels homes clau dels diferents entrenadors que han passat per la banqueta del Reial Madrid durant aquests anys. Courtois estarà diversos mesos de baixa i això va permetre al club madrileny inscriure un futbolista com a substitut.

L'elegit va ser Kepa, cedit pel Chelsea. L'exercici del basc no està sent dolent encara que és molt difícil fer oblidar Courtois. En tot cas tenir Kepa a la porteria era molt més segur que Lunin... almenys al principi. L'ucraïnès va aprofitar una lesió 22 dies del basc per tenir minuts i demostrar què valia. Tant que li ha pres la titularitat.

Bons números fins que va perdre la titularitat

L'estil de joc de Kepa Arrizabalaga destaca per la seva confiança sota els tres pals i el seu excel·lent joc de peus, un atribut cada vegada més valorat al futbol modern per als porters, ja que els permet participar activament en la construcció del joc des de la defensa . La seva capacitat per fer parades brillants i mantenir la calma en situacions d'alta pressió són aspectes que van ser fonamentals per tornar a ser clau al Chelsea, factor que va permetre la seva arribada al Reial Madrid.

Ara com ara, Kepa ha jugat en 12 partits de Lliga i ha rebut 9 gols. En 6 partits ha estat capaç de mantenir la seva porteria a 0. Uns números que, tot i ser bons, no esborren alguns errors greus que ha comès de manera puntual. A Champions League ha jugat 4 partits rebent 5 gols.

Tot i aquesta pèrdua de la titularitat, tot indica que l'entitat presidida per Florentino Pérez intentarà quedar-s'ho en propietat quan finalitzi la cessió a final d'aquesta temporada. Un cop recuperat Courtois, si Lunin no accepta tornar a ser suplent, la continuïtat de Kepa seria més viable.

Kepa Arrizabalaga, new REAL MADRID PLAYER

Amb 29 anys està en una edat òptima per als arquers encara que se n'esperava molt més quan va fitxar pel Chelsea l'estiu del 2018 a canvi de 80 milions d'euros. Kepa Arrizabalaga havia fet dues temporades molt bones amb l'Athletic Club de Bilbao que fins i tot li van valer per debutar amb la selecció espanyola però les seves cinc temporades al Chelsea han estat força irregulars.

La xifra que acceptaria el Chelsea

Amb aquest panorama, el club anglès no exigirà una xifra gaire elevada de diners, al voltant de 10 milions d'euros. Es tracta d'una xifra assequible per al Reial Madrid, amb una economia sanejada i que necessita un porter de garanties per si Courtois torna a recaure quan es recuperi de la greu lesió.