Jugadors de l´Espanyol abans d´un partit

L'Espanyol pren una decisió amb Keidi Bare i no agradarà a Manolo González

Se'n va un dels herois de l'ascens

Tot i tots els dubtes que han sorgit a l'entorn periquito al llarg de la temporada, ho han aconseguit. L'Espanyol tornarà a LaLiga només un any després d'haver baixat; el mateix que va passar en els dos descensos anteriors. I ho fa submergit en un mar d'incertesa; especialment, per la situació financera.

No és cap novetat que Chen Yansheng no sembla gaire disposat a afluixar els diners per a fitxatges. Per això, Fran Garagarza, el director esportiu, s'ha de buscar la vida per incorporar futbolistes que pugin el nivell i puguin permetre a l'Espanyol rendir a la Primera Divisió. Però, per això, abans caldrà donar sortida a alguns dels futbolistes actuals que puguin alliberar massa salarial.

I un dels que els directius periquitos han determinat que no seguirà vestint de blanc-i-blau és Keidi Bare. Ha estat una decisió unilateral amb què Manolo González, el tècnic, no hi està res d'acord, ja que entrava als seus plans. Així ho han garantit a El Chiringuito.

Porta tancada per a Keidi Bare

El migcampista albanès finalitzava el contracte amb l'Espanyol el 30 de juny d'aquest 2024. Des de principi de temporada la seva continuïtat ha estat als llimbs i la decisió final s'ha prolongat fins ara. Els directius no l'oferiran la renovació i, per tant, Keidi Bare serà agent lliure; així li ho ha fet saber el mateix Fran Garagarza en una trucada telefònica.

Durant les seves quatre temporades a l'elenc blanc-i-blau -va arribar el 2020 procedent del Màlaga- ha demostrat ser un futbolista compromès. Un jugador d'aquells de pulmó fi que batallen fins a l'últim sospir a qualsevol escenari. La seva transcendència a l'equip ha estat notable, encara que aquest curs, el tècnic que més hi ha confiat ha estat Manolo González.

En total, l'albanès, criat a la pedrera de l'Atlètic de Madrid, ha disputat 42 duels entre totes les competicions aquest any. En les quatre temporades en què s'ha enfundat la carcassa blanc-i-blava han estat 119; encara que, això sí, només ha fet un gol. A més, ha estat present i ha estat peça clau als dos ascensos de l'Espanyol.

Keidi Bare amb prou feines té 26 anys i encara li queden uns quants anys de bon futbol per davant. El seu proper equip encara és un misteri, però 'nòvies' és clar que no li faltaran.