Umar Sadiq celebrant un gol amb la Reial

L'equip on vol anar Umar Sadiq

El nigerià busca una nova aventura i aquesta podria esdevenir de nou a LaLiga

El futbol, per sort o per desgràcia, ja està plenament transitant al costat del món empresarial. I als negocis moltes vegades cal prendre decisions arriscades. La Reial Societat, per exemple, va decidir fer la inversió més gran de la seva història en un futbolista, Umar Sadiq.

Tot i això, dos anys després d'allò, la realitat és que aquest risc ha resultat més aviat perjudicial que beneficiós per a l'elenc 'txuri-urdin'. L'ariet nigerià no ha complert amb les expectatives que es van generar a Donostia després de pagar 20 milions a la UD Almeria l'estiu del 2022. Si bé és cert que la primera temporada se la va passar sencera recuperant-se d'una greu lesió, en aquesta segona no ha estat gairebé protagonista.

Ha participat en 36 duels, però només ha aconseguit anotar 3 gols i repartir 1 assistència. Umar Sadiq no està gens còmode al Reale Arena i per això, segons Relevo, ja hauria demanat sortir aquest estiu de la Reial Societat, encara que el seu contracte venç el 2028. I en aquest ordre d'idees, el Getafe és el que es posiciona a aquests moments al cap de la pugna pel nigerià.

El Getafe, per Umar Sadiq

Aquesta temporada no ha estat especialment lúcid el Getafe de cara a porta. Les seves xifres no són del tot negatives, 41 gols en 37 partits, però es disten molt de les més altes de la taula. El seu principal valedor a les accions de gol ha estat Borja Mayoral, que ha anotat 15 gols i ha estat escortat per un extraordinari Mason Greenwood.

L'atacant anglès, tot i això, acaba la seva cessió a Getafe i no continuarà, així com tampoc ho farà Jaime Mata. Per tant, en aquest ordre d'idees, sembla inevitable que Ángel Torres hagi d'acudir al mercat per fitxar efectius per a la línia ofensiva. I Umar Sadiq és un dels candidats; això sí, en principi, tal com informa Relevo , seria en qualitat de cedit.

L'experiència del nigerià podria ser fonamental perquè el Getafe fes un pas endavant la temporada que ve. A més de les seves aventures a Almeria i Reial Societat, abans va passar per Roma, Bolonya, Torino, Partizán de Belgrad i Rangers, entre d'altres. Ja va demostrar amb la UD Almeria ser un davanter molt polivalent: va bé tant al desmarcatge com venint a rebre i té un gran olfacte de gol.