Marc Aguado

L'Elx vol un dels millors futbolistes del Saragossa

El conjunt il·licità va a buscar un futbolista de projecció a Segona Divisió

L'Elx CF perfila el que serà la plantilla per intentar l'ascens a Primera Divisió després d'un any difícil. S'esperava que l'equip tornés aviat a la Lliga EA SPORTS, però no van entrar ni als Playoffs. Amb el fitxatge de Chema Aragón per a la Direcció Esportiva, es vol reforçar diverses posicions de l'equip.

Una és el centre del camp, on el basc s'ha fixat en un jugador amb important trajectòria a la Lliga Hypermotion. Es tracta de Marc Aguado, ex de l'Andorra i que juga dues temporades a la segona categoria del futbol espanyol. L'aragonès ha arribat aquesta temporada al Reial Saragossa procedent de l'Andorra de Gerard Piqué.

No va ser la millor temporada per als aragonesos, que es van salvar del descens a dues jornades del final. Marc Aguado va disputar 35 partits amb l'equip de la seva ciutat i va aportar dues assistències. Van ser 2428 minuts; 29 dels partits els va jugar com a titular, una assegurança de vida per a l'entrenador.

Líder del centre del camp saragossista

Un fix per a Víctor Fernández, Marc Aguado és un migcampista defensiu amb excel·lent visió de joc, amb tendència a pressionar a prop de l'àrea ia recuperar ràpid. Li agrada distribuir la pilota principalment per les bandes, amb veu de comandament i als 24 anys ja s'ha fet un fix a l'equip.

Té molt bona precisió a la passada i es posiciona molt bé al mig; la seva posició natural és la de pivot, i la segona més important és la de migcentre. Marc va signar contracte amb el Reial Saragossa fins al 2025, i el club entén que vindrà a buscar-lo.

Segons informa el compte MUNDO SEGONA a X, l'Elx s'ha interessat en el jugador aragonès.

Eder Sarabia, fonamental a la seva carrera

Després de l'arribada d'Eder Sarabia, que el coneix bé de l'Andorra, s'han interessat al futbolista del Reial Saragossa. Amb Sarabia, va ser el pivot fix d'un 4-3-3, un esquema que vol repetir a l'Elx.

Eder Sarabia es va desfer en elogis cap a l'aragonès: "Marc Aguado és un jugador per a la selecció, Espanya té pivot per a diversos anys", va vaticinar l'entrenador en una entrevista amb EL DESMARQUE.

El Reial Saragossa no vol perdre el jugador, que té una clàusula de 8 milions d'euros. No accepta negociar per sota de la xifra ni vol que Edgar Badía torni al club si és per perdre Marc. Tot i que li queda un sol any de contracte, l'aposta dels blancs és alta.