Javi Perez

Còrdova i Deportivo de la Corunya: 2 acabats d'ascendir competint per un jugador

Els dos nous equips de Segona Divisió interessats en un futbolista de l'Alcorcón

El Còrdova i el Deportivo estan d'enhorabona, Després d'anys penant en categories de fang, tornen al futbol professional. Tots dos han aconseguit l'ascens a Segona Divisió i estaran aquesta temporada a la Lliga Hypermotion, la lliga europea amb més tensió, batejada com la Hypertension pels experts. Cordobesistes i esportivistes tenen el mateix objectiu entre cella i cella.

Es tracta de Javi Pérez, un centrecampista fi, format al planter del Club Esportiu Guadalajara. Va anar escalant passos fins que va arribar el seu debut a l'any 2015, jugant 51 partits i anotant 8 gols. Va disputar una fase de promoció d'ascens amb l'equip que juga al Pedro Escartín, i va caure davant l'Huracà València per 2-0.

Debut a Guadalajara per anar-se'n a l'Almeria

Aquest va ser el seu darrer partit abans de marxar al filial de l'Almeria, on va romandre des de la temporada 15/16 fins a la 16/17, jugant 58 partits. El va fitxar un altre filial, en aquest cas el Reial Valladolid, on va arribar a jugar als descomptes en playoffs davant l'Sporting. Amb els pucel·lans només va disputar aquest joc; la resta els va jugar al filial, sumant 65 partits amb 6 gols.

Va fer les maletes una altra vegada per anar-se'n a l'Eivissa, on va estar tres temporades més, dues a Segona B i l'última ja a Segona Divisió. Amb l'equip de les illes Pitiüses, va disputar 85 partits amb 5 gols i 4 assistències. El Burgos el va trucar per formar part del projecte, fitxant-lo al mercat d'hivern, però no va debutar amb els burgalesos.

Passatges per Valladolid, Eivissa i Burgos: Arriba a l'Alcorcón

A l'Alcorcón sí que s'ha consolidat, en una categoria que per fi va gaudir, encara que els terrissaires van baixar a Primera Federació. Va jugar 24 partits i va anotar dos gols, ara està llest per sortir a un equip que permeti mantenir el nivell. Són diversos els que han preguntat pel jugador, ja que acaba contracte el 30 de juny.

Esportiu de la Corunya i Còrdova han trucat a la porta, i el del planter del Guadalajara està meditant el seu futur amb la seva família. Segons una informació del periodista ÁNGEL GARCÍA, recollida pel compte MUNDO SEGUNDA a X.

L'equip corunyès pot ser un salt de qualitat, ja que busca construir un projecte per aconseguir l'ascens. La intenció de la junta rectora esportivista, amb la injecció econòmica de ABANCA, és tornar a Primera aviat.

Deportivo i Còrdova interessats

Al Deportivo podria encaixar al mig substituint Salva Sevilla; com que és un jugador polifuncional, pot ocupar la zona detra. El seu encaix al Còrdova seria dins del doble pivot per Isma Ruiz, o a la banda dreta per Carracedo. Dues opcions que el futbolista alcarreño meditarà les pròximes hores, ja que serà jugador lliure, el conjunt cordovès planteja un altre projecte ambiciós.

Tots dos equips són candidats a lluitar per mantenir-se a Segona i, si la temporada va bé, poder ficar-se en playoffs. Dependrà de la inversió que facin durant el mercat.

Javi Pérez és un futbolista tot terreny, guanyador de duels, amb molta tècnica i arribada a la porteria contrària. És capaç de pressionar en camp contrari per sortir més ràpid a l'atac, col·labora amb la defensa i és sacrificat a l'esforç.