Simeone i Bell

Simeone perd un fix al seu equip: Se'n va de l'Atlètic de Madrid

El conjunt matalasser diu adéu a un futbolista fix per a l'entrenador argentí

Avui, 30 de juny, és un dia clau a molts dels clubs del món; no és menys a l'Atlètic de Madrid. És el dia que finalitzen contracte molts dels futbolistes que, sigui de mutu acord, unilateralment, o per desig del club, no seguiran de blanc-i-vermell. Un és important per a l'entrenador, que va expressar el seu desig que continuï, però no ho farà.

No ho farà excepte imprevist, perquè ha arribat el moment en què Mario Hermoso abandoni el conjunt matalasser. El defensor i els blanc-i-vermells es van asseure a renegociar el seu contracte al gener i no hi va haver acord. Es van produir diverses converses més entre el seu agent i representants del club, però en cap es va aconseguir arribar a una entesa.

Simeone es mulla per la seva renovació

El punt de ruptura més important es va veure quan Diego Simeone va llançar un SOS per intentar retenir el jugador. Després de guanyar a Mallorca, el tècnic argentí va demanar públicament una renovació que no passarà. "Tant de bo Mario es quedés amb nosaltres, és un jugador important" , va declarar l'entrenador en roda de premsa.

El club ha fet cas omís a les paraules, per sobre del desig de Simeone hi ha l'economia i la massa salarial. El que deixa Bell és important; parlem de gairebé 4 milions nets per temporada, unes xifres desorbitades. L'oferta del club mai va superar la meitat del que guanya actualment, motiu pel qual el jugador va desatendre tota mena de propostes.

Nàpols l'equip que més el convenç

Sí que ha rebut propostes d'Anglaterra, de part d'Unai Emery, encara que no van cristal·litzar, com tampoc les d'Aràbia Saudita. Rebutjades pel seu entorn, que no volen que la família hagi de marxar a tants quilòmetres d'Espanya, malgrat la important millora econòmica.

El Nàpols és l'equip més ben posicionat per aconseguir Mario Hermoso si compleix les exigències del jugador. quatre anys de contracte a raó de 4,5 milions per temporada. Aquestes són les peticions del futbolista del Barri de la Concepció, segons informa IL MATTINO.

Mario Hermoso és un futbolista versàtil, amb tendència a jugar per l'esquerra, fort al joc aeri i li agrada molt sumar-se a l'atac. En destaca especialment el desplaçament de pilota per sortir jugant. El punt més feble és que té algunes faltes d'atenció per partit i que és agressiu.

El seu caràcter ha encaixat perfectament en la filosofia de Simeone, els dos últims anys ha estat un jugador fix a la plantilla. Aquest any és el quart amb més minuts de l'equip matalasser; ha jugat 3804 minuts, anotant dos gols.

Mario Hermoso deixa l'Atlètic després de cinc anys

Es va formar a les categories inferiors del Reial Madrid, on va jugar amb el Reial Madrid Castella. Va debutar a l'equip blanc i no va tornar a tenir minuts; va ser amb José Mourinho en un amistós davant Milionaris. Va fer les maletes per anar-se'n al Valladolid i va tornar al Castella, d'on va marxar definitivament per fitxar pel RCD Espanyol.

A Barcelona va disputar 59 partits anotant 4 gols, fet que va despertar l'interès de l'Atlètic de Madrid. Va aterrar al conjunt matalasser l'any 2019 per 25 milions d'euros, marxa havent jugat 174 partits, amb 10 gols i 4 assistències. Campió de Lliga el 2020, va tenir els seus més i menys com a jugador de l'Atlètic de Madrid.