Dues possibles sortides del Cadis

Dues sortides es perfilen al Cadis: Qui els substitueix?

El descens provoca la marxa de jugadors importants

El Cadis s'enfronta a un període de transició important després del recent descens, amb la imminent sortida de dos dels seus jugadors clau: Iván Alejo i Víctor Chust. Aquesta situació planteja grans desafiaments per a la direcció esportiva del club, que haurà de buscar reemplaçaments adequats per mantenir un equip competitiu la temporada que ve.

Iván Alejo, un dels jugadors més destacats del Cadis, té altes probabilitats d'unir-se al Reial Valladolid: així ho garanteixen, almenys, diversos mitjans. Tot i haver-se hagut d'enfrontar a crítiques pel seu rendiment, la seva capacitat per desbordar per les bandes i la seva velocitat han estat vitals per a l'equip gadità. Durant les seves quatre temporades a la Tacita de Plata, l'atacant val·lisoletà ha disputat 143 partits, anotant 4 dianes i brindant 11 assistències.

La seva vinculació contractual amb els gaditans s'estén fins al 2025, però les ofertes que se sospiten que hi poden arribar, principalment del Pucela, el situen més fora que dins del Cadis. Per això, la seva possible partida deixa un gran buit a l'equip, cosa que ha portat els directius a considerar seriosament Jordi Mboula com el seu substitut.

El català, que recentment va quedar lliure després de mitja temporada amb el Racing de Santander, emergeix com el candidat principal per reemplaçar Alejo. Si bé és cert que els seus números en la campanya passada no són especialment ressenyables (1 gol i 3 assistències en 29 partits), Jordi Mboula ha demostrat ser un extrem dinàmic amb gran capacitat per crear jugades ofensives. El seu estil de joc, caracteritzat per la seva velocitat i habilitat a l'un contra un, encaixa bé amb les necessitats del Cadis.

El cas de Víctor Chust i el seu reemplaçament fallit

D'altra banda, Víctor Chust, defensor central del Cadis, sembla tenir el seu futur lligat al València, encara que també compta amb diverses ofertes més de Primera i alguna de l'estranger. Chust ha estat un pilar a la defensa de l'equip, mostrant consistència i lideratge a la rereguarda. Les seves estadístiques a les temporades amb el Cadis reflecteixen la seva importància, amb una alta taxa d'intercepcions i rebuigs que han estat crucials per a l'equip.

El defensor valencià, segons va apuntar Tribuna Deportiva fa uns mesos, està considerat com una bona opció de fitxatge als despatxos de Mestalla. Però els ches encara no han fet el pas definitiu.

El Cadis, per part seva, que ja ho dóna per perdut, havia pensat en Diego González com l'home ideal. És gadità i ja va passar per les categories inferiors del club. Tot i això, el ja exjugador de l'Elx ha signat amb l'Albacete, cosa que obliga el Cadis a reconsiderar les seves opcions i buscar una alternativa viable al mercat de fitxatges.