Alex Berenguer, renovat amb l'Athletic recentment, amb l'estadi de San Mamés de fons

Renovat Álex Berenguer: Tots els detalls sobre la seva continuïtat

El seu contracte va vèncer el 30 de juny

La renovació d'Àlex Berenguer amb l'Athletic Club ha estat una notícia esperada i celebrada per l'afició bilbaïna. Aquest acord, que manté el talentós extrem a San Mamés fins al 2027, assegura la continuïtat d'un jugador clau a l'esquema d'Ernesto Valverde i reforça l'aposta del club per mantenir un bloc competitiu.

Des de la seva arribada a l'Athletic Club el 2020, Berenguer ha demostrat ser una peça fonamental. Amb la seva velocitat, regat i capacitat per desbordar, s'ha consolidat com un element crucial en l'atac blanc-i-vermell. Les seves estadístiques parlen per si soles: en les quatre primeres temporades amb l'Athletic, Berenguer ha disputat 169 partits oficials, anotant 28 gols i brindant 20 assistències.

Entre els seus moments més memorables hi ha el gol a les semifinals de la Copa del Rei i el decisiu penal a la final que va donar el títol a l'Athletic. Durant una nit, es va convertir en l'home més estimat a tot Bilbao.

La temporada passada, Berenguer va jugar un paper destacat, erigint-se com un jugador diferencial en els últims trams dels xocs, ja que partia habitualment com a suplent. La seva versatilitat li permet adaptar-se a diverses posicions ofensives, cosa que Valverde ha sabut aprofitar al màxim. Ara, a més, el seu nom adquireix molta més rellevància davant d'una possible sortida de Nico Williams.

L'amenaça de Roma

El contracte del futbolista de Barañain amb l'Athletic Club va finalitzar el 30 de juny passat i la seva renovació s'ha allargat més del compte. Diversos mitjans italians garantien que l'elenc bilbaí encara no havia anunciat res perquè la Roma estava amenaçant amb una suculenta oferta per Alex Berenguer.

Tot i això, el futbolista va tancar aquestes especulacions garantint que el seu desig sempre va ser el de quedar-se. De fet, segons el MARCA, l'anunci no es va produir fins diumenge, un dia abans de començar la pretemporada, perquè, per motius d'agenda i vacances, no havien pogut coincidir per segellar la firma. L'acord de renovació inclou variables per objectius, fet que demostra la confiança del club en què Berenguer seguirà sent un jugador determinant en el futur.

El president de l'Athletic Club, Jon Uriarte, va expressar la seva satisfacció per la renovació de Berenguer, destacant la importància de mantenir jugadors del seu calibre a l'equip. "Estem molt contents de comptar amb Álex per diversos anys més. La seva renovació és una mostra del nostre compromís per mantenir un equip competitiu i de qualitat", va afirmar Uriarte.