Cholo Simeone i Civitas Metropolità

El desig de Simeone per a l'estiu: El centre del camp de l'Atlètic hi sortiria guanyant

Diego Pablo Simeone té clar que la posició prioritària per reforçar aquest estiu és el migcamp

Segons avança el periodista uruguaià Diego Muñoz a ESPN, l'Atlètic de Madrid té un pretès per cobrir la posició del 5, i aquest es diu Manuel Ugarte. El futbolista uruguaià va ser titular ahir amb la seva selecció disputant la totalitat dels minuts a la victòria per 5 a 0 contra Bolívia.

Tot i no ser una peça clau al PSG, sinó més aviat ser un recanvi, el club matalasser hi ha posat els ulls, especialment Diego Pablo Simeone. Segons afirma el periodista uruguaià, el Cholo va trucar al jugador per convèncer-lo de ser una peça clau en el nou projecte matalasser, que té un clar objectiu, rejovenir la plantilla. El futbolista uruguaià compleix el perfil que busquen al Metropolità ja que només té 23 anys.

Manuel Ugarte és un jugador que no destaca per la seva aportació golejadora, sinó per les accions defensives. Aquesta qualitat li ha obert les portes de grans clubs com el PSG o el mateix Sporting de Lisboa. En aquesta campanya, el futbolista uruguaià ha disputat un total de 37 partits. D'aquests 37 partits, 27 n'ha sortit de titular.

Tot i disputar una gran quantitat de minuts, el jugador no ha acumulat bons registres durant aquesta temporada. Això va trucar les portes de Simeone i l'Atlètic de Madrid considerant-ho una gran oportunitat de mercat. Tot i així, el PSG no serà fràgil ni modelable en les negociacions.

La qualitat cal pagar-la

Des d'Uruguai afirmen que la postura de l'equip parisenc és molt clara, Ugarte no es mou de París tret d'una gran oferta. El jove jugador uruguaià té actualment un preu de mercat que ronda els 45 milions d'euros , preu a què el club matalasser no pot aspirar.

La directiva ja ha buscat alternatives per aconseguir els serveis de Manuel Ugarte. De fet, l'Atleti ja hauria enviat una oferta de préstec al PSG, que ha estat rebutjada. És evident que per poder fitxar aquest perfil de futbolista cal fer més que un esforç econòmic per satisfer les pretensions de l'equip francès.

La postura del PSG és clara, no pensen facilitar la sortida del jugador. Ho consideren una peça clau per al nou projecte de Luis Enrique. En cas de venda, el club parisenc pretén almenys recuperar la inversió que van fer pel futbolista l'estiu passat.

Tal com apunten a l'Uruguai, l'Atlètic de Madrid està molt il·lusionat amb el fitxatge. No obstant això, si la directiva blanc-i-vermella decideix no posar prou quantitat de diners sobre la taula per complir el que demana des de la capital francesa, la il·lusió no es convertirà en realitat.

El United a l'aguait

Tot i l'interès de l'Atlètic de Madrid, s'uneixen altres pretendents per la licitació del jugador, entre els quals hi ha el Bayern i el Manchester United. Segons confirma el periodista Diego Muñoz, el Manchester United és el club que més a prop està de signar Manuel Ugarte. Per tant, l'equip que lidera la carrera pel jugador i que està disposat a oferir més quantitat monetària, és l'equip anglès.

Es rumoreja que la primera oferta del Manchester United podria rondar els 50 milions d'euros, xifra que des de l'Atlètic de Madrid consideren totalment inassolible.