Un estadi de futbol buit amb una figura ombrejada en primer pla que porta l'escut del Vila-real CF a la samarreta.

Cedit: El vol el Racing de Santander i és propietat del Vila-real

El jugador és conscient que no té lloc al submarí groc

El Racing de Santander ha fet una temporada excel·lent i ha estat molt a prop de jugar la promoció d'ascens. Els càntabres han acabat setens, amb 64 punts, els mateixos punts que el Reial Oviedo, que ha acabat sisè a la classificació i sí que ha disputat la promoció d'ascens. El club del Sardinero està planificant la nova temporada i ha vist a Haissem Hassan, el talentós extrem del Vila-real, el jugador perfecte per reforçar l'equip.

És propietat del Vila-real i durant la temporada 2023/2024 va militar a l'Sporting de Gijón, on va participar en 30 partits, anotant 5 gols i oferint 7 assistències. El seu estil de joc dinàmic i la seva capacitat per desbordar per les bandes el converteixen en un jugador desequilibrant i molt valuós en qualsevol esquema tàctic. La direcció esportiva del club, encapçalada per Mikel Martija, amb el seu entrenador, José Alberto López, veuen a l'extrem francès la peça clau per aconseguir l'ascens.

Adaptació perfecta al Racing de Santander

La capacitat del jugador per exercir tant a l'extrem dret com a l'esquerre li ofereix múltiples opcions tàctiques. Serà el relleu de Marco Sangalli, que jugava a la banda dreta i que no seguirà o també podrà augmentar la competència a l'esquerra amb Íñigo Vicente i Llac Júnior, que romanen a l'equip . L'habilitat de Hassan per crear oportunitats de gol i la seva visió de joc són qualitats que encaixen perfectament a l'estil de joc ofensiu del Racing.

Aquesta temporada ha jugat 42 partits, en què ha marcat dos gols i ha donat cinc assistències. Ha disputat un total de 2671 minuts durant aquesta temporada a totes les competicions.

No vol seguir a l'Sporting de Gijón

Tot i la seva bona temporada a l'Sporting de Gijón, Hassan ha decidit buscar nous horitzons. La sortida de l'entrenador Miguel Ángel Ramírez, que va ser un gran defensor del seu fitxatge, ha influït en la seva decisió de no continuar al club asturià. Amb el canvi de direcció tècnica i la reestructuració del projecte esportiu, Hassan considera que és el moment adequat per canviar d'aires i afrontar nous desafiaments al Racing de Santander.

Tampoc no té lloc en un Vila-real de Primera Divisió

El Vila-real és un dels equips més importants de Primera Divisió, on manté les seves aspiracions de competir a les posicions europees. La cessió de jugadors joves com Hassan forma part de la seva estratègia per desenvolupar talent i proporcionar minuts i experiència en altres clubs. Només té 22 anys i molta carrera d'ara en endavant.