Víctor Llebaria

Site Logo
e-mail icon
x icon
instagram icon

Hola a tots! El meu nom és Víctor Llebaria Escutia i sóc un estudiant recent de Periodisme i Comunicació Corporativa a la Universitat Blanquerna, a Barcelona.

M'apassiona redactar per mantenir informada la gent. Sóc un amant de la veritat, la transparència i la sinceritat. El meu somni és dedicar-me al Periodisme, professió que porto al cap des de ben petit. El meu desig més profund és aconseguir èxits per motivar tota la gent amb vocació periodística a realitzar-la i dedicar-se al món del Periodisme i la Comunicació sense por al fracàs.

Sóc un 'boig' de l'esport, especialment del futbol. Sempre m'ha interessat informar-me sobre dades, rumors, resultats, i en definitiva, tot allò que envolta el món del futbol. La meva passió sempre ha estat poder ocupar algun dia aquest rol i poder oferir en la màxima qualitat possible bona informació perquè la gaudeixin els nostres lectors.

Cholo Simeone en roda de premsa
Un home en una conferència de premsa amb el logotip de LaLiga al fons i un requadre vermell que mostra un altre home jove parlant en un micròfon.