Jugadors de l?Arsenal celebrant un gol

Crack vingut a menys: Podria acabar al València

Fitxatge de primer nivell a cost zero per a l'equip che

El que Rubén Baraja ha aconseguit aquest curs amb el València és d'un mèrit abismal. Ha convertit una plantilla plena de juvenils en un equip poderós que fins i tot ha lluitat per acabar en llocs europeus. El val·lisoletà ha aconseguit esprémer el talent de diversos joves del planter perquè es tornessin en figures importants en un equip de tanta entitat.

Amb tot, el valencianisme s'ha nodrit de la bona feina d'aquests nois del filial per aspirar a objectius que s'auguraven enormement complexos a l'estiu. No obstant això, ara ha arribat el moment de fer un pas endavant. I encara que la pròxima campanya els joves seguiran tenint un rol fonamental, a Rubén Baraja li agradaria comptar també amb algun jugador experimentat que pugui aportar més nivell a l'elenc blanquinegre.

Una de les parcel·les que haurà de reforçar el València a l'estiu serà la davantera. Roman Yaremchuk acaba el seu contracte de cessió al juny i no es preveu que perllongui la seva estada a Mestalla. Amb això, els ches tindrien únicament dues ariets a les seves files, Hugo Duro i Alberto Marí, i el míster ha demanat l'arribada d'un '9' amb experiència.

Nicolas Pépé, a l'agenda del València

I un de les normes que podria figurar a la llista de pretendents dels directius valencianistes és Nicolas Pépé. El franc-ivorià s'ha traslladat a l'ostracisme des que acabés una experiència ombrívola a l'Arsenal. Ara milita al Trabzonspor turc, però el seu contracte venç en unes setmanes i no renovarà.

Per tant, la seva arribada a Mestalla es produiria de forma totalment gratuïta. El 2019, els Gunners van pagar 80 milions per aconseguir els seus serveis, però mai va estar a l'altura. Després d'una cessió al Niça, també va marxar com a agent lliure al seu actual equip, amb qui va firmar per una única temporada.

Tampoc li han anat gaire bé les coses a Turquia a Nicolas Pépé, ja que amb prou feines ha pogut anotar 5 gols en 20 partits. Així i tot, Rubén Baraja confia que la seva aventura a València, si és que s'acaba produint, sigui una mica més exitosa. Una cosa semblant ha passat aquest curs amb Roman Yaremchuk, que ha pogut mostrar un bon nivell a Mestalla tot i portar uns quants anys gairebé desaparegut.

De moment, als despatxos valencians només han començat a mostrar interès a Nicolas Pépé, però encara no s'han posat fil a l'agulla amb el seu fitxatge. La veritat és que l'agència del jugador, BS Group, ha ofert a diversos projectes que consideren interessants per al seu desenvolupament; i el València és una de les que més encaixa.