Possible substitut de Mamardashvili

Una altra opció, ara de baix cost, per a la porteria del València

Nou nom a la llista de possibles candidats per a Mamardashvili

La mala gestió de Peter Lim des que es va apropiar del València el 2014 ha portat els aficionats che a haver d'acostumar-se a una situació que mai no agrada a cap parròquia. Els seguidors valencianistes estan veient com cada estiu marxen els grans noms de l'equip amb l'excusa (o el motiu) de la necessitat d'ingressar diners.

Aquest any l'entitat de la capital del Túria torna a estar en pèrdues malgrat l'ínfima inversió de l'estiu passat i, un cop més, haurà de vendre. I, davant aquesta tessitura, el candidat principal a sortir de Mestalla no és cap altre que Giorgi Mamardahsvili. L'arquer georgià és el jugador amb més cartell de la plantilla i té diversos equips al darrere que podrien deixar molts diners a les arques del València.

Amb tot, als despatxos del club valencià ja han donat per assumit que hauran de buscar nou porter a l'estiu i han començat a analitzar el mercat. En les últimes setmanes s'han relacionat diversos porters, com Stole Dimitrievski o Conan Ledesma. I ara es podria haver afegit un nom més a la llista de desitjos: Juan Soriano.

Juan Soriano, a l'òrbita del València

A Ràdio MARCA València asseguraven fins i tot que Juan Soriano era el gran favorit per suplir el georgià a l'arc valencianista. El sevillà de 26 anys ha signat una campanya esplèndida amb el Tenerife, aconseguint fins i tot deixar la porteria a zero en 16 ocasions dels 38 duels que ha disputat. És a dir, no ha rebut cap gol al 42% dels xocs, xifres similars a les dels millors porters de la Primera Divisió.

Juan Soriano acumula quatre temporades a la divisió de plata del futbol espanyol; primer a Màlaga i ara al Tenerife. L'elenc cigarreta ja està virtualment sense opcions de poder aspirar a l'ascens i el sevillà se sent preparat per fer un salt a la seva carrera. A més, el seu contracte venç aquest mateix estiu amb l'entitat de Tenerife i no està al seu cap renovar.

Això suposa, per tant, que podria arribar gratis al València, just el que necessiten a Mestalla. Encara que hagin d'ingressar molt per la marxa de Giorgi Mamardashvili, aquests diners no aniran destinats a la compra del seu substitut. Peter Lim pretén invertir com a millor en el nou porter de l'equip txe.